KØHLERS HAVE

Med direkte referencer i Sydhavnens traditionelle byggestil har Sweco Arcitects tegnet Køhlers Have, som samlet består af tre boligkarréer med i alt 384 lejeboliger. Der er kræset for ejendommens murdetaljer og tagløsningen, som vil give nogle helt enestående kvistboliger med ekstra loftshøjde og et taglandskab, som via hængende haver vil binde bygningerne sammen med skønne opholdsarealer.

SOCIAL BÆREDYGTIGHED

Køhlers Have er et byggeri på kanten af det nye Sydhavn, solidt plantet i den gamle bydel, i et område der nu forvandles fra nedslidte lagerbygninger til et blomstrende, nyt boligkvarter. Her er lagt vægt på kulturelt forankret arkitektur med langtidsholdbare løsninger. Byggestilen genkendes fra den gamle boligmasse i København, og de tre boligkarréer vil fremstå i brændte gyldne og brune teglsten med udsmykninger i murværket.

I Køhlers Have vil der blive skabt spændende rammer for nærmiljø og naboskab med hyggelige gårdrum, der indbyder til ophold og leg. Som noget helt unikt vil de tre boligkarréer blive forbundet med gangbroer i 4. sals højde, så alle beboerne har nem adgang til de fælles tagterrasser. Tagterrasserne vil blive indrettet med forskellige temaer med gode rammer for fællesskabet. Den ene får fx. væksthus med forbindelse til fælleslokale/køkken.

For at imødekomme forskellige livsstilsbehov vil der ud over de klassiske indretninger være tre forskellige stilkoncepter for indretning og materialer. Af kendetegn for de tre koncepter kan nævnes, at haveboligen indrettes med bl.a. køkken i egetræ. Den urbane bolig indrettes med nogle vægge udført i pudset beton og med sorte køkkener. Kvistboligen indrettes med hvide køkkener med messinggreb og flot detalje med bordplade i sten, der fortsætter op ad væggen.

Vi glæder os til at fortælle om mange flere detaljer, når udlejningen starter. Hvis du vil være blandt de første til at høre mere om boligerne og udlejningsstart, skal du registrere dig på interesselisten nedenfor.

Køhlers Have opføres i samarbejde mellem NREP og AG Gruppen