TEGLVÆRKSKANTEN

Helt centralt i Nærheden opføres nu 139 nye boliger fordelt på lejligheder og rækkehuse. Et gedigent murstensbyggeri tegnet af KANT arkitekter med store altaner, terrasser og et hyggeligt gårdrum der indbyder til naboskab.

OMRÅDET

I 2013 blev Nærheden P/S stiftet af Realdania By & Høje-Taastrup Kommune med fokus på at udvikle fremtidens bæredygtige forstad til Hedehusene. Flere boligkaréer er skudt op og mange familier har allerede fundet deres hjem i Nærheden hvor hverdagslivet er nemt og fællesskabet stærkt. Med intime byrum, grønne parkstrøg, ny ambitiøs skole med fokus på innovation og science, beboerhuse der kan danne rammen for forskellige former for fællesskab og store grønne naturarealer er her grobund for en attraktiv og moderne bydel.

Teglværkskanten er placeret lige ud til loopet der er Nærhedens grønne parkstrøg der forbinder Nærheden med Hedehusene. Her trækkes de grønne omgivelser ind i gårdrummene som er udformet med kroge, hjørner og mindre pladser, der inviterer til ophold. Med en central placering ved Stationen er det nemt at komme omkring, være en del af Nærheden og alle dens tilbud og samtidig benytte caféer og butikker på Hovedgaden i Hedenhusene.


BOLIGERNE

KANT arkitekter har haft fokus på at tilbyde hjem der fokuserer på design, bæredygtighed og komfortible forhold til indretning og udformning. Her kan man føle sig hjemme og samtidig være en del af fællesskabet. Udbuddet af boliger er varieret og vi tilbyder alt fra 2 værelses lejligheder til rækkehuse. Boligerne har store vinduespartier og flere har panorama view over nærområdet. Vi forventer at kunne tilbyde de nye lejeboliger efter sommerferien med indflytning til december.

Vi holder dig opdateret hvis du skriver dig op nedenfor.

Skriv dig på interesselisten til Teglværkskanten​

Ved at skrive dig på interesselisten får du direkte besked når udlejningen starter​

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.