Lejeboliger i Lisbjergs grønne landsby

Mellem grønne bakkedrag, letbane og landsbystrøg ligger Lisbjerg med udsigt over Aarhusbugten. Her opføres 215 nye lejligheder og rækkehuse tegnet af Lendager Group med flere upcycled materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet, Lisbjerg – Made in Aarhus (MIAA).

Indflytning fra oktober 2021. 

Kontakt Propstep på +45 3360 5566 for mere information.

  Indflytning fra oktober 2021.

  Kontakt Prostep på +45 3360 5566 for mere information.

  Previous
  Next
  ÅBENT HUS
  På søndag kl. 13:00 - 15:00
  Mød os på
  Vistihøjen

  Indkørsel fra
  Lisbjerg Bygade

  Velkommen til Lisbjergs bakker

  En landsby med store planer
  Bliv en del af en voksende forstad med 4 letbanestationer og bare 9 km til Aarhus Ø. Her får du det bedste fra landsbyens fællesskaber og storbyens byliv – fra intime byrum til levende indkøbsstrøg og spændende kultur- og fritidsaktiviteter for hele familien.

  Frem fra bakkerne bygges 3 nye kvarterer med 215 rækkehuse og lejligheder, der får en enestående udsigt over Aarhus og Aarhusbugten.

  4 min til Lisbjergskolen

  25 min til Aarhus Hovedbanegård

  13 min til Risskov Badebro

  Oplevelser der venter på dig

  Tag en yogasession, fitnesstime eller badmintonkamp på Lisbjergskolen. Lær at tegne mangafigurer, dyrk din guitar eller sangstemme i Lisbjerg Musikskole – og tag en eftermiddag på de grønne baner i Mollerup Golf Club, lige rundt om hjørnet over cykelbroen. Der er sjove ting at opleve for både små og store.

  Idylliske kornmarker, hyggelige gårdrum og fri natur.
  De sydskrånende bakker mod havet udfolder sig overalt omkring dit kvarter og bliver en del af din landlige hverdag. Her er rum til at lege, gå på opdagelse eller nyde picnic i det grønne.

  Bare en kort cykeltur herfra kan du udforske Lisbjerg Skovs tarzanbaner og vagttårn, Egå Engsøs historiske jernalderlandskab og Kasted Moses vildheste, vandbøfler og vandrestier.

  Lisbjerg er den hyggeligste forstadsby for børnefamilier og bedsteforældre. Her er du tæt på flere daginstitutioner, legepladser og naturoplevelser – og Lisbjergskolen bare 4 min herfra, som hele lokalområdets børn også går i.

  Et hyggeligt nabolag

  Bæredygtighed i bakkerne
  Grønne hække, bæredygtige facader og levende gårdrum.
  Langs Elmehøjens villaveje ligger Bakkedraget, Havebyen og Naturbæltet i et bakket terræn med udsigt over Aarhusbugten. Her bor du i 12 naboklynger af rækkehuse og lejligheder med græstage, egne gårdhaver og grønne terrasser.

  Gennem hver klynges indgangsport træder du ind i et grønt haveområde af vilde blomster og frugttræer, picnicpladser og legerum. Den drivhusinspirerede indgangsport inviterer solen ind i gården og gæster under glastaget til fødselsdage eller grillaftener.

  Lendager-arkitekterne er specialister i grønne løsninger – og derfor forventer projektet også at modtage en DGNB-certificering i guld.

  Her finder du moderne bæredygtige løsninger overalt:
  Regnvandsopsamling til fælles forbrug. Villaveje i genbrugsbeton. Genbrugstegl til facadebeklædning. Solcellepaneler på græstaget. Grønne naturbælter, der støtter områdets naturlige biodiversitet og fællesarealer til at dele hverdagen med naboerne.

  Kvarterer med personlighed

  Hvert kvarter er indrettet med sin egen grønne signatur – fra Havebyens små havemosaikker, dyrkningshaver og hække til Naturbæltets vildtvoksende urter og frugttræer og Bakkedragets klatreplanter og naturlige niveauspring.

  Variationen i både bygninger og bakker gør at omgivelserne ændrer sig efter der hvor du står. Her er plads til at gå på opdagelse mellem græsser og bærbuske eller lege på vejens 3 hyggelige legepladser.

  De græsklædte tage hælder naturligt fra lejlighed til rækkehus i 1 og 2 plan. Hver klynge er sit eget samlingspunkt med fælles gårdmiljø til grillaften, græslegeplads og grønne plantekasser.

  Navnet Lisbjerg – Made in Aarhus kommer af projektets kærlighed til bæredygtige materialer fra Aarhus og omegn. Derfor har hver naboklynge forskellige facader af 4 typer upcycled materialer; fra træ til stål, genbrugstegl og skifer, forenet i en robust ramme af stål.

  Træbeklædning
  Lyse, varmebehandlede træprofiler og galvaniserede balkoner. Samspillet af naturlighed og det industrielle præg fra byens linjer giver kvarterne i Lisbjerg Made in Aarhus en særlig karakter.

  Vingetegl
  Facader af røde vingetegl, der stammer fra Helligsø Teglværk anno 1879 i Thy – et af de ældste teglværker i Danmark. Genbrugt fra Granhøjen Andelsboligforening ved Skanderborg Sø.

  Stålfacade
  Stålfacaderne gør alle facader unikke.
  Det skaber et spændende farvespil, der ændrer kvarterernes udtryk, alt efter hvor du står. Små løvtræer og vilde græsser fletter sig ind mellem mosgrønne profilplader i stål og giver en enkel kontrast.

  Skifer
  De subtile grå skiferplader i aluminiumsrammer har en rolig undertone, der giver balance i facadespillet og fremhæver de grønne græstage, der bugter sig med det bakkede landskab.

  Nye rækkehuse og lejligheder

  Lyse boliger med udsigtsbakker
  Velkommen indenfor i Lisbjerg – Made in Aarhus, hvor du både kan leje 2-5 værelses lejligheder og rækkehuse i 1 eller 2 plan med helt nyt, lækkert interiør og egen altan eller terrasse.

  Previous
  Next

  Smukke, matlakerede egetræsgulve. HTH-køkken med hvide låger og sorte greb på underskabene. Click-push-overskabe. Kvalitetshvidevarer. Gulvvarme på badeværelset og gode værelser til hele familien.

  Her får du en helt nyopført lejebolig i et hyggeligt fælleskvarter, tæt på Aarhus og Lisbjerg Bygade, med naturen som nabo – og en enestående udsigt over bakker, havnen og havet.

  Prøvebolig
  Vi har en færdigbygget bolig hvor vi afholder åbent hus. Her kan du opleve og fornemme alle materialer, overflader og rumfornemmelse.
  I prøveboligen inviteres du ind i åbne rammer og husets hjerte inviterer til familietid over køkkenbordet. Her er rum til sociale gæstemiddage, koncentreret lektiehjælp og stille søndagskaffe i stuens sofakrog. Det lyse egetræsparket binder værelserne sammen med en nordisk undertone, der giver en hyggelig stemning på tværs af boligen.

  Udforsk Lisbjerg

  Læs meget mere om Lisbjerg Made in Aarhus.
  Du kan hente brochuren om projektet herunder og se materialebeskrivelsen for et nærmere indblik i lejeboligernes indretning. Vi har også lagt lejeguide og husorden frem til dig, så du kender dit nye nabolag.

  Oplev områdets skjulte skatte allerede nu i vores Guide til gode oplevelser i Lisbjerg. Her kan du se spændende udflugtsmuligheder, lige om hjørnet fra din hoveddør.

  Se Ledige Boliger

  Lej dig ind i Lisbjerg MIAA her.
  Nedenfor kan du finde din nye bolig i isometrien eller gå på opdagelse i galleriet nedenunder.

  Du kan finde rækkehuse i både 1 og 2 plan – og lejligheder på 2-5 værelser, placeret i kvartererne Havebyen, Naturbæltet og Bakkedraget.

  Første etape i Naturbæltet er klar til indflytning fra oktober 2021.

  / boliger

  Tilmeld åbent hus

  Tilmelding er påkrævet, således vi kan sikre os at forsamlingsforbuddet overholdes.

  Book fremvisning

  Ja tak, jeg ønsker at aftale tidspunkt for fremvisning af boligen.
  Mægler kan kontakte mig på nedenstående telefonnummer eller mailadresse.