Lejeboliger i Lisbjergs grønne landsby

  Kun 18 min. fra Aarhus, mellem grønne bakkedrag, letbane ligger Lisbjerg med udsigt over Aarhusbugten. Her opføres 97 nye lejligheder og 118 rækkehuse tegnet af Lendager Group med flere upcyclede materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet, Lisbjerg – Made in Aarhus (MIAA).

  Udlejningen er startet og de første beboere flytter ind i oktober 2021. 

  Kontakt Propstep på +45 3360 5566 eller lisbjerg@propstep.com for mere information.

  Lejeboliger i Lisbjergs grønne landsby

  Kun 18 min. fra Aarhus, mellem grønne bakkedrag, letbane ligger Lisbjerg med udsigt over Aarhusbugten. Her opføres 97 nye lejligheder og 118 rækkehuse tegnet af Lendager Group med flere upcyclede materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet, Lisbjerg – Made in Aarhus (MIAA).

  Udlejningen er startet og de første beboere flytter ind i oktober 2021. 

  Kontakt Propstep på +45 3360 5566 eller lisbjerg@propstep.com for mere information.

   Previous
   Next
   ÅBENT HUS
   På søndag kl. 10:00 - 14:00
   Mød os på
   Vistihøjen

   Indkørsel fra
   Lisbjerg Bygade

   Velkommen til Lisbjergs bakker

   En landsby med store planer

   Bliv en del af en voksende forstad med 4 letbanestationer og bare 9 km til Aarhus Ø. Her får du det bedste fra landsbyens fællesskaber og storbyens byliv – fra intime byrum til levende indkøbsstrøg og spændende kultur- og fritidsaktiviteter for hele familien.

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du være den første til at høre om de nye lejeboliger.

   Frem fra bakkerne bygges 3 nye kvarterer med 215 rækkehuse og lejligheder, der får en enestående udsigt over Aarhus og Aarhusbugten.

   4 min til Lisbjergskolen

   Kun 25 min til Aarhus Hovedbanegård

   13 min til Risskov Badebro

   Oplevelser der venter på dig

   Tag en yogasession, fitnesstime eller badmintonkamp på Lisbjergskolen. Lær at tegne mangafigurer, dyrk din guitar eller sangstemme i Lisbjerg Musikskole – og tag en eftermiddag på de grønne baner i Mollerup Golf Club, lige rundt om hjørnet over cykelbroen. Der er sjove ting at opleve for både små og store.

   Idylliske kornmarker, hyggelige gårdrum og fri natur.
   De sydskrånende bakker mod havet udfolder sig overalt omkring dit kvarter og bliver en del af din landlige hverdag. Her er rum til at lege, gå på opdagelse eller nyde picnic i det grønne.

   Bare en kort cykeltur herfra kan du udforske Lisbjerg Skovs tarzanbaner og vagttårn, Egå Engsøs historiske jernalderlandskab og Kasted Moses vildheste, vandbøfler og vandrestier.

   Lisbjerg er den hyggeligste forstadsby for børnefamilier og bedsteforældre. Her er du tæt på flere daginstitutioner, legepladser og naturoplevelser – og Lisbjergskolen bare 4 min herfra, som hele lokalområdets børn også går i.

   Et hyggeligt nabolag

   Bæredygtighed i bakkerne
   Grønne hække, bæredygtige facader og levende gårdrum. Langs Elmehøjens villaveje ligger Bakkedraget, Havebyen og Naturbæltet i et bakket terræn med udsigt over Aarhusbugten. Her bor du i 12 naboklynger af rækkehuse og lejligheder med græstage, egne gårdhaver og grønne terrasser.

   Gennem hver klynges indgangsport træder du ind i et grønt haveområde af vilde blomster og frugttræer, picnicpladser og legerum. Den drivhusinspirerede indgangsport inviterer solen ind i gården og gæster under glastaget til fødselsdage eller grillaftener.

   Lendager-arkitekterne er specialister i grønne løsninger – og derfor forventer projektet også at modtage en DGNB-certificering i guld.

   Her finder du moderne bæredygtige løsninger overalt:
   Regnvandsopsamling til fælles forbrug. Villaveje i genbrugsbeton. Genbrugstegl til facadebeklædning. Solcellepaneler på græstaget. Grønne naturbælter, der støtter områdets naturlige biodiversitet og fællesarealer til at dele hverdagen med naboerne.

   Kvarterer med personlighed

   Hvert kvarter er indrettet med sin egen grønne signatur – fra Havebyens små havemosaikker, dyrkningshaver og hække til Naturbæltets vildtvoksende urter og frugttræer og Bakkedragets klatreplanter og naturlige niveauspring.

   Variationen i både bygninger og bakker gør at omgivelserne ændrer sig efter der hvor du står. Her er plads til at gå på opdagelse mellem græsser og bærbuske eller lege på vejens 3 hyggelige legepladser.

   De græsklædte tage hælder naturligt fra lejlighed til rækkehus i 1 og 2 plan. Hver klynge er sit eget samlingspunkt med fælles gårdmiljø til grillaften, græslegeplads og grønne plantekasser.

   Navnet Lisbjerg – Made in Aarhus kommer af projektets kærlighed til bæredygtige materialer fra Aarhus og omegn. Derfor har hver naboklynge forskellige facader af 4 typer upcycled materialer; fra træ til stål, genbrugstegl og skifer, forenet i en robust ramme af stål.

   Træbeklædning
   Lyse, varmebehandlede træprofiler og galvaniserede balkoner. Samspillet af naturlighed og det industrielle præg fra byens linjer giver kvarterne i Lisbjerg Made in Aarhus en særlig karakter.

   Vingetegl
   Facader af røde vingetegl, der stammer fra Helligsø Teglværk anno 1879 i Thy – et af de ældste teglværker i Danmark. Genbrugt fra Granhøjen Andelsboligforening ved Skanderborg Sø.

   Stålfacade
   Stålfacaderne gør alle facader unikke.
   Det skaber et spændende farvespil, der ændrer kvarterernes udtryk, alt efter hvor du står. Små løvtræer og vilde græsser fletter sig ind mellem mosgrønne profilplader i stål og giver en enkel kontrast.

   Skifer
   De subtile grå skiferplader i aluminiumsrammer har en rolig undertone, der giver balance i facadespillet og fremhæver de grønne græstage, der bugter sig med det bakkede landskab.

   Nye rækkehuse og lejligheder

   Lyse boliger med udsigtsbakker
   Velkommen indenfor i Lisbjerg – Made in Aarhus, hvor du både kan leje 2-5 værelses lejligheder fra kr. 7.250 og rækkehuse i 1 eller 2 plan fra kr. 8.950, med helt nyt, lækkert interiør og egen altan eller terrasse.

    

   Previous
   Next

   Smukke, matlakerede egetræsgulve. HTH-køkken med hvide låger og sorte greb på underskabene. Click-push-overskabe. Kvalitetshvidevarer. Gulvvarme på badeværelset og gode værelser til hele familien.

   Her får du en helt nyopført lejebolig i et hyggeligt fælleskvarter, tæt på Aarhus og Lisbjerg Bygade, med naturen som nabo – og en enestående udsigt over bakker, havnen og havet.

   Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær blandt de første der hører om de nye lejeboliger. 

   Kom og se vores prøvebolig
   Vi har en færdigbygget bolig hvor vi afholder åbent hus. Her kan du opleve og fornemme alle materialer, overflader og rumfornemmelse.
   I prøveboligen inviteres du ind i åbne rammer og husets hjerte inviterer til familietid over køkkenbordet. Her er rum til sociale gæstemiddage, koncentreret lektiehjælp og stille søndagskaffe i stuens sofakrog. Det lyse egetræsparket binder værelserne sammen med en nordisk undertone, der giver en hyggelig stemning på tværs af boligen.

   Tilmeld dig vores åben hus og se hvordan du og din familie kan få kvalitet i grønne omgivelser

   Læs mere om Lisbjerg Made in Aarhus

   Du kan hente brochuren om projektet herunder og se materialebeskrivelsen for et nærmere indblik i lejeboligernes indretning. Vi har også lagt lejeguide og husorden frem til dig, så du kender dit nye nabolag.

   Oplev områdets skjulte skatte allerede nu i vores Guide til gode oplevelser i Lisbjerg. Her kan du se spændende udflugtsmuligheder, lige om hjørnet fra din hoveddør.

   Se Ledige Boliger

   Lej dig ind i Lisbjerg MIAA her.

   Nedenfor kan du finde rækkehuse i både 1 og 2 plan – og lejligheder på 2-5 værelser, placeret i kvartererne Havebyen, Naturbæltet og Bakkedraget.

   Første etape med 44 boliger i Naturbæltet er klar til indflytning fra oktober 2021. Udlejning er startet! 

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der hører om de nye lejeboliger.

   / boliger

   Tilmeld åbent hus

   Tilmelding er påkrævet, således vi kan sikre os at forsamlingsforbuddet overholdes.

   Book fremvisning

   Ja tak, jeg ønsker at aftale tidspunkt for fremvisning af boligen.
   Mægler kan kontakte mig på nedenstående telefonnummer eller mailadresse.