Indflytningsklare lejeboliger i Lisbjergs grønne landsby

Kun 18 min. fra Aarhus, mellem grønne bakkedrag, letbane ligger Lisbjerg med udsigt over Aarhusbugten. Her opføres 97 nye lejligheder og 118 rækkehuse tegnet af Lendager Group med flere upcyclede materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet, Lisbjerg – Made in Aarhus. Udlejningen varetages af danbolig Aarhus og Propstep.

Kontakt danbolig Aarhus på +45 8617 4700 eller aarhus.projektsalg@danbolig.dk

Kontakt Propstep på +45 3360 5566 eller lisbjerg@propstep.com 

Indflytningsklare lejeboliger i Lisbjergs grønne landsby 

Kun 18 min. fra Aarhus, mellem grønne bakkedrag, letbane ligger Lisbjerg med udsigt over Aarhusbugten. Her opføres 97 nye lejligheder og 118 rækkehuse tegnet af Lendager Group med flere upcyclede materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet, Lisbjerg – Made in Aarhus. Udlejningen varetages af danbolig Aarhus og Propstep.

Udlejningen varetages af danbolig Aarhus og Propstep.

Kontakt danbolig Aarhus på +45 8617 4700 eller aarhus.projektsalg@danbolig.dk

Kontakt Propstep på +45 3360 5566 eller lisbjerg@propstep.com

Velkommen til Lisbjergs bakker

En landsby med store planer 

Bliv en del af en voksende forstad med 4 letbanestationer og bare 9 km til Aarhus Ø. Her får du det bedste fra landsbyens fællesskaber og storbyens byliv – fra intime byrum til levende indkøbsstrøg og spændende kultur- og fritidsaktiviteter for hele familien.

De første beboere er allerede flyttet ind. Nedenfor kan du klikke og se de ledige boliger – og forhåbentlig kan du finde dit nye hjem her.

Frem fra bakkerne bygges 3 nye kvarterer med 215 rækkehuse og lejligheder, der får en enestående udsigt over Aarhus og Aarhusbugten.

4 min til Lisbjergskolen

Kun 25 min til Aarhus Hovedbanegård

13 min til Risskov Badebro

Oplevelser der venter på dig

Tag en yogasession, fitnesstime eller badmintonkamp på Lisbjergskolen. Lær at tegne mangafigurer, dyrk din guitar eller sangstemme i Lisbjerg Musikskole – og tag en eftermiddag på de grønne baner i Mollerup Golf Club, lige rundt om hjørnet over cykelbroen. Der er sjove ting at opleve for både små og store.

Idylliske kornmarker, hyggelige gårdrum og fri natur.
De sydskrånende bakker mod havet udfolder sig overalt omkring dit kvarter og bliver en del af din landlige hverdag. Her er rum til at lege, gå på opdagelse eller nyde picnic i det grønne.

Bare en kort cykeltur herfra kan du udforske Lisbjerg Skovs tarzanbaner og vagttårn, Egå Engsøs historiske jernalderlandskab og Kasted Moses vildheste, vandbøfler og vandrestier.

Lisbjerg er den hyggeligste forstadsby for børnefamilier og bedsteforældre. Her er du tæt på flere daginstitutioner, legepladser og naturoplevelser – og Lisbjergskolen bare 4 min herfra, som hele lokalområdets børn også går i.

Et hyggeligt nabolag

Bæredygtighed i bakkerne

Grønne hække, bæredygtige facader og levende gårdrum. Langs Elmehøjens villaveje ligger Bakkedraget, Havebyen og Naturbæltet i et bakket terræn med udsigt over Aarhusbugten. Her bor du i 12 naboklynger af rækkehuse og lejligheder med græstage, egne gårdhaver og grønne terrasser.

Du kan leje en bolig i dag eller tilmelde dig nyhedsbrevet og blive opdateret med nyheder og kommende etaper.

Gennem hver klynges indgangsport træder du ind i et grønt haveområde af vilde blomster og frugttræer, picnicpladser og legerum. Den drivhusinspirerede indgangsport inviterer solen ind i gården og gæster under glastaget til fødselsdage eller grillaftener.

Lendager-arkitekterne er specialister i grønne løsninger – og derfor forventer projektet også at modtage en DGNB-certificering i guld.

Her finder du moderne bæredygtige løsninger overalt:
Regnvandsopsamling til fælles forbrug. Villaveje i genbrugsbeton. Genbrugstegl til facadebeklædning. Solcellepaneler på græstaget. Grønne naturbælter, der støtter områdets naturlige biodiversitet og fællesarealer til at dele hverdagen med naboerne.

Kvarterer med personlighed

Hvert kvarter er indrettet med sin egen grønne signatur – fra Havebyens små havemosaikker, dyrkningshaver og hække til Naturbæltets vildtvoksende urter og frugttræer og Bakkedragets klatreplanter og naturlige niveauspring.

Variationen i både bygninger og bakker gør at omgivelserne ændrer sig efter der hvor du står. Her er plads til at gå på opdagelse mellem græsser og bærbuske eller lege på områdets legepladser.

De græsklædte tage hælder naturligt fra lejlighed til rækkehus i 1 og 2 plan. Hver klynge er sit eget samlingspunkt med fælles gårdmiljø til grillaften, græslegeplads og grønne plantekasser.

Navnet Lisbjerg – Made in Aarhus kommer af projektets kærlighed til bæredygtige materialer fra Aarhus og omegn. Derfor har hver naboklynge forskellige facader af 4 typer upcycled materialer; fra træ til stål, genbrugstegl og skifer, forenet i en robust ramme af stål.

Træbeklædning
Lyse, varmebehandlede træprofiler og galvaniserede balkoner. Samspillet af naturlighed og det industrielle præg fra byens linjer giver kvarterne i Lisbjerg Made in Aarhus en særlig karakter.

Vingetegl
Facader af røde vingetegl, der stammer fra Helligsø Teglværk anno 1879 i Thy – et af de ældste teglværker i Danmark. Genbrugt fra Granhøjen Andelsboligforening ved Skanderborg Sø.

Stålfacade
Stålfacaderne gør alle facader unikke.
Det skaber et spændende farvespil, der ændrer kvarterernes udtryk, alt efter hvor du står. Små løvtræer og vilde græsser fletter sig ind mellem mosgrønne profilplader i stål og giver en enkel kontrast.

Skifer
De subtile grå skiferplader i aluminiumsrammer har en rolig undertone, der giver balance i facadespillet og fremhæver de grønne græstage, der bugter sig med det bakkede landskab.

Nye rækkehuse og lejligheder

Lyse boliger med udsigtsbakker

Velkommen indenfor i Lisbjerg – Made in Aarhus, hvor du både kan leje lejligheder og rækkehuse med helt nyt, lækkert interiør og egen altan eller terrasse.

Smukke, matlakerede egetræsgulve. HTH-køkken med hvide låger og sorte greb på underskabene. Click-push-overskabe. Kvalitetshvidevarer. Gulvvarme på badeværelset og gode værelser til hele familien.

Her får du en helt nyopført lejebolig i et hyggeligt fælleskvarter, tæt på Aarhus og Lisbjerg Bygade, med naturen som nabo – og en enestående udsigt over bakker, havnen og havet.

Vi har en færdigbygget bolig hvor vi afholder åbent hus. Her kan du opleve og fornemme alle materialer, overflader og rumfornemmelse.

Ønsker du at leje en bolig eller har du spørgsmål hertil er du altid velkommen tilat kontakte os. 

Læs mere om Lisbjerg Made in Aarhus

Du kan hente brochuren om projektet herunder og se materialebeskrivelsen for et nærmere indblik i lejeboligernes indretning. Vi har også lagt lejeguide og husorden frem til dig, så du kender dit nye nabolag.

Oplev områdets skjulte skatte allerede nu i vores Guide til gode oplevelser i Lisbjerg. Her kan du se spændende udflugtsmuligheder, lige om hjørnet fra din hoveddør.

Hent brochure

Se materialebeskrivelse

Guide til gode oplevelser

Husorden

Se Ledige Boliger

Nedenfor kan du finde rækkehuse i både 1 og 2 plan – og lejligheder på 2-5 værelser, placeret i kvartererne Havebyen, Naturbæltet og Bakkedraget.

Ønsker du at se boligerne kan du book en fremvisning eller tilmelde dig åbent hus.