Nye bæredygtige lejeboliger i Hedehusene

Lige i det nye Nærheden ved Hedehusenes indkøbsstrøg, togstation og naturpark ligger Teglværkskanten. Her er der opført 139 nye, bæredygtige lejeboliger bestående af lejligheder og rækkehuse, tegnet af Sweco Architects med grønne tanker for fællesskab, fri natur og familietid.

Udlejningen er i fuld gang men der er stadig ledige boliger.

Kontakt Juli Living på +45 70220610 eller udlejning@juliliving.dk for mere information.

Previous
Next

Nye bæredygtige lejeboliger i Hedehusene

Lige i det nye Nærheden ved Hedehusenes indkøbsstrøg, togstation og naturpark ligger Teglværkskanten. Her opføres 139 nye, bæredygtige lejeboliger bestående af lejligheder og rækkehuse, tegnet af Sweco Architects med grønne tanker for fællesskab, fri natur og familietid. 

Udlejningen er startet og første etape er udlejet. Der er stadigvæk ledige boliger i anden etape.

Kontakt Juli Living på +45 70220610 eller udlejning@juliliving.dk for mere information.

Velkommen til Teglværkskanten

139 nye lejeboliger tæt ved Hedehusene Station.

Som beboer i Teglværkskanten bliver du en del af det hyggelige kvarter Nærheden ved Hedehusene Station, bare 20 min. fra København H. Her bor du i en nyopført bydel med butiksstrøg, byhave og beboerhuse – tæt på Naturpark Hedelands græssletter og sjove fritidsoplevelser.

100 m. til Hedehusene st.

300 m. til hovedgadens indkøbsstrøg

Oversigtskort Nærheden
Tryk på punkterne nedenfor og se nogle af Nærhedens mange faciliteter.
Teglværkskanten vist med orange.

700 m. til Naturpark Hedeland

Mange fritidseventyr for hele familien

Få pulsen op til CrossFit, klatring eller BMX/Motorcross. Spil med i FHF-fodboldklub. Tag hesten på tur i de frie bakker med Hedehusenes Rideklub. Dyrk springgymnastik i bedste hæjde, sus ned ad skibakken åp alpinski, lyt ti lMusik i Byparken og løb med i det traditionelle Hedelandsløb – eller find din indre ro i Hatha Yoga. I Hedehusene er der sjove aktiviteter hele året rundt.

Grønne byrum, legepladser og fælles kvarterhuse præger kvarteret omkring Teglværkskanten. Her kan du møde naboen over udekøkkenets grill, gå på opdagelse i Loopets levende naturlegeplads, eller opleve Hedehusenes mange kulturtilbud. Med Teglværkskantens centrale beliggenhed er her kort til hyggelige butikker og spisesteder på Hovedgaden samt transportmuligheder.

Gå på opdagelse i Loopets levende naturlegeplads og udforsk junglebanens lianer, øv balancegang på skoleparkens gummilister under de eksotiske træer – eller oplev Hedehusenes mange sjove kulturtilbud. Fra Teglværkskanten har du direkte adgang til Hedehusenes Hovedgade med hyggelige butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder – og nem biltransport via Kallerupvejbroen.

Velkommen til Læringshuset, som er en helt ny skole i Nærheden. Det bliver en moderne skole for 0.-9. klassetrin med fokus på innovation og videnskab.

600 m. til ny skole og daginstitution

Arkitektur med naturlighed

Et byggeri med fællesskab og fri natur

For enden af Kongelysvej ligger Teglværkskanten. Et enkelt og tidsløst murstensbyggeri med velindrettede boliger og gode udearealer. Vælg mellem lejlighed med altan eller rækkehus med terrasse.

Du kan leje en bolig i dag eller tilmelde dig nyhedsbrevet og blive opdateret med nyheder og kommende etaper.

Klik på ikonerne for at se udsigten og plantegninger 

Klik på ikonerne for at se udsigten og plantegninger 

I Teglværkskantens levende gårdmiljø er der plads til at lege og slænge sig under solen. Altanerne og terasserne har grønt kig til frugttræerne – og de små kan udforske frit på kvarterets egen edderkoppegynge, legehus og balancestubbe – eller spille bold på græsplænerne ud mod Loopets sjove parkarealer. 

En hjørneoase i de grønne kvarterer

Gå på opdagelse i de små mikromiljøer i Teglværkskantens gårdrum. Parker cyklen, nyd en stille spot i gårdrummet eller leg butik med de små i legehhuset. Langs kanten af gårdrummet ligger terrasserne med de grønne havestykker og hække, hvorfra du har direkte adgang til gårdens græs.

Terrænet er levende af de små hyggekroge, der inviterer til fællesskab under frugttræerne. Her bliver du en del af en oase med plantekasser og legehuse i gården.

Alt er forbundet i Nærhedens bydel – og du er tæt på alt du skal bruge i hverdagen. Med bilerne på ydersiden af gårdene er der rum til ro i weekenden og nem pendling til job eller oplevelser med familien, med bare 5 min. til Holbækmotorvejen og 2 minutter til toget. 

I Nærheden er boligkaréerne vokset år for år siden 2013. De mange forskellige boligtyper og områder skaber et levende miljø i bydelen, der giver fordele i hverdagen – såsom den nye skole og daginstitution, Læringshuset, og de naturskønne rammer i parker og plæner omkring boligerne.

Sweco Architects er specialister i arkitektur, der bringer os tættere sammen. Derfor er Teglværkskanten også et rum til at komme hinanden ved og dyrke det gode naboskab – og snart også DGNB Guld certificeret for sin bæredygtighed. 

Nye rækkehuse og lejligheder

Velindrettet – og velplaceret

Velkommen til Teglværkskanten, hvor du kan leje lejligheder og rækkehuse med stort lysindfald, åbent interiør, egen altan og flere med terrasser.

Boligerne er indrettet med store vinduespartier der trækker lyset helt ind i boligerne. Fra flere af boligerne er der flot udsigt over kvarteret så langt øjet rækker og penthouseboligerne kan sågar se toppen af skibakken i Hedeland Naturpark.

Alle boliger har gulvvarme. Køkkenerne er enkle og stilrene fra JKE DESIGN holdt i hvidt. Badeværelserne er med bruseniche med indbygget hylde med lysdetalje, vaskesøjle og skabsmøbel.

I rækkehusene er der ovenlys over reposen, der giver en unik mulighed for at bruge dette areal til fx. mindre arbejdsplads eller andet.

Kontakt os hvis du ønsker at leje en bolig, høre nærmere eller hvis du har spørgsmål.

Lyse og velindrettede boliger
Boligerne i Teglværkskanten er indrettet med store vinduespartier så der strømmer masser af dagslys ind. Den flotte udsigt kan nydes fra flere af boligerne og fra penthouse-boligerne kan man sågar se skibakken i Hedeland Naturpark.

Udforsk Teglværkskanten

Læs meget mere om Teglværkskanten og Nærheden

Du kan hente brochuren om projektet herunder og se materialebeskrivelsen for et nærmere indblik i boligernes indretning. Vi har også lagt husorden frem til dig, så du kender dit nye nabolag.

Oplev områdets skjulte skatte allerede nu i vores brochure til gode oplevelser i Nærheden. Her kan du se spændende udflugtsmuligheder, lige om hjørnet fra din hoveddør.

Se brochure

Folder

Husorden

Boligerne

Lej din næste bolig i Teglværkskanten

Du kan vælge mellem 2- og 3 værelses lejligheder samt rækkehuse. I boligoversigten nedenfor kan du se de ledige boliger.

Se de ledige boliger i Teglværkskanten herunder.

Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status