Torvehaverne

På toppen af Vallensbæk Stationscenter spirer et nyt seniorfællesskab frem ved navn Torvehaverne. De 68 lejeboliger under opførelse vil danne rammerne om en komfortabel og nem livsnydertilværelse med et særligt fokus på fællesskab og socialt samvær.

BO OVENPÅ VALLENSBÆK STATIONSCENTER

På toppen af Vallensbæk Stationscenter spirer et nyt seniorfællesskab frem ved navn Torvehaverne.

De 68 lejeboliger under opførelse vil danne rammerne om en komfortabel og nem livsnydertilværelse med et særligt fokus på fællesskab og socialt samvær.

Indgangen til boligerne sker fra egne indgangspartier som etableres for beboerne, på toppen af Stationscenteret.

Haven indrettes med de hyggeligste områder der indbyder til ophold og samvær og med den unikke placering højt hævet over jorden, er her en særlig ro, på trods af den meget bynære beliggenhed.

EFTERTRAGTEDE BOLIGER

Med en central og rolig placering, hævet over byens liv, er her gode muligheder for at skabe rammerne for et hyggeligt hjem og fællesskab.

Du kan bo til leje i en arkitekttegnet 2- eller 3-værelses lejlighed med egen terrasse eller altan.

De moderne lejligheder er stilrent indrettet med hvide Svane køkkener, badeværelser med bruseniche og vaskesøjle, indbyggede skabe i værelserne og flotte plankegulve i hele boligen samt store vinduespartier, der giver et flot kig ud mod byen, og den nærliggende natur

Den hævede placering, højt løftet over Vallensbæk, giver alle boliger en fantastisk fornemmelse af lys, luft og frihed.

Som beboer i Vallensbæk Senior Living bliver hverdagen nemmere, for lige udenfor døren findes et bredt udvalg af butikker, både indkøb, shopping og spisesteder.

Her er gode parkeringsforhold for både bil og cykel og med S-tog stationen ved siden af ejendommen bliver det ikke meget nemmere.

Udlejningen forventes at begynde medio 2022. Hvis du vil være blandt de første til at høre mere om boligerne og udlejningsstart skal du registrere dig på interesselisten nedenfor.