Previous
Next
Bygården

LYSE RÆKKEHUSE OVER UTTERSLEV MOSE

Nyd udsigten til Tingbjergs grønne parker fra Bygårdens hyggelige rækkehuse eller lejligheder. Kun 12 min fra Rådhuspladsen får du 3-4 værelser, private taghaver, altaner eller haver og minimalistisk interiør med INVITA Urban-køkken og vaskesøjle.

Ledige boliger

/ boliger
Previous
Next

EN TRYG LEGEPLADS

Hvert hjem er indrettet med store, lyse glaspartier og rummelige altaner eller små haver. Her er tænkt over at trække så meget lys og luft ind i boligerne, som overhovedet muligt – og skabe legerum til hele familien i både haverne og den fælles tagterrasse.

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Bygården, har du alting i nærheden.

BO OMGIVET AF NATUR – OG TÆT PÅ ALT

Tingbjerg er velbetjent med offentlig transport. Her har du flere buslinjer lige udenfor hoveddøren, som hurtigt bringer dig ind til hjertet af København, så vel som på tværs af byen, og der er heller ikke langt til s-toget. Er du i bil, er der få minutter til nærmeste motorvejstilkørsel.

EN TRYG BASE MED MASSER AF MULIGHEDER

Velkommen til et førsteklasses område, hvor bygninger, stier, veje, træer og buske indgår i en smuk, gennemtænkt komposition med hyggelige gårdrum og små oaser. Her kan du sludre med naboerne og nyde udelivet, mens børnene leger i trygge omgivelser.

Tips & tricks til området

Lorem ipsum dolor sit amet, conggsectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci.