Previous
Next
Ørestad have

HYGGELIGT ATRIUM VED VESTAMAGER METRO

Kom tættere på København og Kalvebod Fælled i Ørestad Have. Her kan du få egen altan eller terrasse, INVITA-køkken, vaskesøjle, p-kælder og atrium til både legetid og rolige naturpauser.

Ledige boliger

/ boliger
Previous
Next

I ØRESTAD HAVE ER DER TÆNKT PÅ DETALJERNE

Ørestad Have er tegnet af den prisvindende tegnestue Dorte Mandrup, og det er noget, der kan mærkes i hverdagen. Her er der tænkt over detaljerne, lige fra du træder ind i opgangen. Højt til loftet, masser af lys – og den dér særlige fornemmelse af overskud.

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Ørestadhave, har du alting i nærheden.

FØLELSEN AF OVERSKUD

Et gennemgående tema i boligerne er de store vinduer, der trækker mest muligt lys ind i lejlighederne. De store vinduespartier gør, at altanen opleves som en forlængelse af stuen og giver nogle meget lyse og åbne lejligheder.

EN TRYG BASE MED MASSER AF MULIGHEDER

Velkommen til et førsteklasses område, hvor bygninger, stier, veje, træer og buske indgår i en smuk, gennemtænkt komposition med hyggelige gårdrum og små oaser. Her kan du sludre med naboerne og nyde udelivet, mens børnene leger i trygge omgivelser.

Tips & tricks til området

Lorem ipsum dolor sit amet, conggsectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci.