Previous
Next
Teglgårdshusene

RÆKKEHUSE MED EGNE HAVER

Bliv en del af Teglgårdens hyggelige haveliv tæt på Birkerød Hovedgade. Her har du egen privat have, gulvvarme, åbent køkkenalrum og veldesignet HTH-køkken.

Ledige boliger

/ boliger
Previous
Next

FLOTTE LYSINDFALD

Her er lagt særlig vægt på at fremhæve det nordiske lys, både når det kommer til lysindfald fra de store vinduer og valget af det flotte matlakerede plankegulv. Her får den nordiske stil spil i de minimalistiske låger og fine designdetaljer.

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Teglgårdshusene, har du alting i nærheden.

I DE BEDSTE RAMMER

Når du slår dig ned i Ørestad Syd, har du kort vej til alt. Gode skoler, børnehaver, vuggestuer og gymnasium. Københavns Universitet og IT-Universitetet. Royal Arena, Koncerthuset og DR Byen. Bella Center og det verdensberømte byggeri 8TALLET. Og ikke mindst det enorme naturområde Kalvebod Fælled med et væld af muligheder for fritidsaktiviteter, hvad enten du er til løb, cykling eller leg i det fri.

EN TRYG BASE MED MASSER AF MULIGHEDER

Velkommen til et førsteklasses område, hvor bygninger, stier, veje, træer og buske indgår i en smuk, gennemtænkt komposition med hyggelige gårdrum og små oaser. Her kan du sludre med naboerne og nyde udelivet, mens børnene leger i trygge omgivelser.

Tips & tricks til området

Lorem ipsum dolor sit amet, conggsectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci.