Egedal Stationsby

Velkommen indenfor hos Juli Living!

Vi er en del af NREP – en førende nordisk ejendomsudvikler, der udtænker nye boliger og omgivelser til en bedre hverdag for dig og mig.

Hos os finder du nyopførte og bæredygtige lejeboliger med gode planløsninger og placeringer.

Vi skaber hjem til dig i fremtidens nabolag.

Velkommen til Juli Livings kundeservice

Juli Livings mission er at være med til at gøre vores kunders boliger til deres hjem, et hjem de har lyst til at blive i. Vi ønsker at skabe relationer til vores kunder, så de føler sig hjemme i en bolig hos Juli Living, og får den service og imødekommenhed som alle fortjener når vi taler om folks hjem.

Derfor har vi etableret et dedikeret kundeservice team, hvis vigtigste opgave det er, at sørge for, at vores mange glade kunder føler sig set og hørt, og får en fantastisk oplevelse hver gang de rækker ud til Juli Living.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til, at hjælpe dig mandag – fredag kl. 9.30–15.00

Telefon: 35 15 61 58
Email: [email protected]

Amalieparken i Vallensbæk Strand
icon-1

Attraktive lejeboliger

icon-1

Hos os finder du attraktive lejeboliger i både nybyggede og ældre ejendomme fordelt rundt på Sjælland. Der kommer løbende nye ejendomme til.

icon-2

Bæredygtige materialer

icon-2

Din lejebolig er grøn indefra og udenpå. Vi bruger miljøvenlige byggematerialer, god isolering og energioptimerede løsninger for en bedre fremtid.

icon-3

Velindrettede
planløsninger

icon-3

Godt design og arkitektur gør en forskel. Derfor er alle boliger tegnet med lyst interiør, åbent flow og hyggelige kroge, der gør et hjem rart at være i.

icon-4

Bedste beliggenhed

icon-4

Det vigtigste er en god beliggenhed. Derfor investerer vi kun i lejeboliger på attraktive grunde, tæt på byliv, handelsstrøg, kulturoplevelser eller natur.

Kontakt os

Vil du leje en bolig - eller har du spørgsmål?