Lej en bolig med rum til at nyde livet

Mangler du en seniorbolig i København eller tæt derpå? Så se med her, for Juli Living tilbyder skønne seniorbofællesskaber i København og i Hvidovre.

I vores seniorboliger i får du rammen for et godt liv, efter huset er solgt, børnene flyttet hjemmefra, pensionen nærmer sig, eller hvad livet har budt på tidligere. Som lejer tager vi hånd om alt det praktiske, så du kan fokuserer på dine interesser.

Bliv en del af et aktivt seniorbofællesskab

Vores nye seniorboliger ligger perfekt placeret med grønne og hyggelige haver, fælleslokaler, samt rig mulighed for at dyrke spændende fritidsinteresser – blandt andet i naturen, ved havet – og endda alt sammen lige i nærheden. Med andre ord er dette en moderne og ny version af den mere gængse seniorbolig.

Her er der plads til drømme, livsglæde og masser af frihed – friheden til at vælge fællesskabet og forskellige aktiviteter til, eller til at søge ro i din egen lejlighed eller på din private altan. Som beboer i en ældrebolig, får du frihed til at vælge, og fokusere på det der er vigtigst for dig.

De rummelige, lyse og nybyggede seniorboliger er alle 1-3 værelses lejligheder har egen altan eller terrasse, samt et pænt og moderne køkken og badeværelse.

Herunder kan du læse meget mere om vores, skønne seniorbolig projekter, som er skabt til den modne voksne livsnyder. Her er der rum til at nyde livet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en seniorbolig til leje.

Kontakt Juli Living på +45 70220610 eller [email protected] for mere information.

HVIDOVRES HYGGELIGSTE SENIORFÆLLESSKAB

Over Friheden

Over Friheden

Strandmarksvej 22-28D
2650 Hvidovre

2 - 3

værelser

56 - 113

kvadratmeter

0 stk.

ledige boliger

På toppen af Frihedens moderniserede butikscenter spirer et nyt seniorfællesskab med 74 nybyggede og indflytningsklare lejeboliger, hvor alle er over 50 år. Over Friheden danner rammerne om en komfortabel og nem livsnydertilværelse med et særligt fokus på fællesskab og socialt samvær.

FÆLLESSKABER FOR ALLE OVER 40 ÅR

Lunden i UN17 Village

Else Alfelts Vej 168
2300 København S

1 - 3

værelser

59 - 80

kvadratmeter

3 stk.

ledige boliger

I Lunden finder du et moderne bofællesskab for dig over 40 år, der giver unikke rammer, for at udvikle et aktivt fællesskab med dine naboer. Som beboer i UN17 Village kommer du til at bo, i et af de mest bæredygtige byggeri i verden. Bygningerne er nemlig opført med fokus på alle FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

BOFÆLLESSKAB I SLAGELSE
FOR DIG OVER 50

Ibihaven

Lysningen 1-177
4200 Slagelse

2 - 3

værelser

0 - 3

måneder

5 stk.

ledige boliger

Lige øst for Slagelse – i Skovbrynet mellem grønne marker og gamle gårde ligger Ibihaven. Ibihaven er et moderne bofællesskab som blev indviet i oktober 2020, med 76 moderne, bæredygtige lejeboliger for voksne over 50 uden hjemmeboende børn.

BOFÆLLESSKAB FOR VOKSNE
OVER 50 ÅR

Hermanhaven

Markpibervej 116
4700 Næstved

2 - 3

værelser

0 - 3

måneder

1 stk.

ledige boliger

På Markpibervej – tæt på Næstved midtby, den gamle kaserne og med den smukkeste, grønne udsigt – finder du Hermanhaven. Hermanhaven er et moderne boligfællesskab med 60 bæredygtige lejeboliger for voksne uden hjemmeboende børn.

BOFÆLLESSKAB I NÆSTVED
FOR DIG OVER 50

Augusthaven

Skovpibervej 1-177
4700 Næstved

2 - 3

værelser

0 - 3

måneder

1 stk.

ledige boliger

På Skovpibevej – tæt på Næstved midtby, den gamle kaserne og med den smukkeste, grønne udsigt – finder du Augusthaven. Augusthaven er et moderne boligfællesskab med 60 bæredygtige lejeboliger for voksne uden hjemmeboende børn.