Previous
Next
ÅBENT HUS
På søndag kl. 11:00 - 12:00
Mød os på
Strandmarksvej 28b, 3mf. og 3 th.
logo-over-friheden

Velkommen i Hvidovres hyggeligste seniorfællesskab

På toppen af Frihedens moderniserede butikscenter spirer et nyt seniorfællesskab med 74 nybyggede og indflytningsklare lejeboliger, hvor alle er over 55 år.

Over Friheden danner rammerne om en komfortabel og nem livsnydertilværelse med et særligt fokus på fællesskab og socialt samvær. 

Den fælles taghave placeret på toppen af butikscentret er privat for beboerne, og indeholder grønne bede, siddemiljøer, hyggelige områder, petanque og fælleshus, hvor man kan afholde fællesspisninger og private arrangementer.

Previous
Next

toppen af Friheden

Over Friheden danner rammerne om en komfortabel og nem livsnydertilværelse med et særligt fokus på fællesskab og socialt samvær.

På toppen af Friheden

Praktisk beliggenhed med dagligvarer, lægehus og rekreative byrum lige udenfor hoveddøren.

Ledige boliger

/ boliger

EN GRØNNERE HVERDAG I ET DEJLIGT NABOLAG

Når du slår dig ned i Ørestad Syd, har du kort vej til alt. Gode skoler, børnehaver, vuggestuer og gymnasium. Københavns Universitet og IT-Universitetet. Royal Arena, Koncerthuset og DR Byen. Bella Center og det verdensberømte byggeri 8TALLET. Og ikke mindst det enorme naturområde Kalvebod Fælled med et væld af muligheder for fritidsaktiviteter, hvad enten du er til løb, cykling eller leg i det fri.