Over Friheden

Strandmarksvej 22-28D
2650 Hvidovre

Over Friheden: Hvidovres hyggeligste seniorbofællesskab

Søger du en moderne lejebolig i Hvidovre samt et unikt fællesskab med andre beboere over 50? Så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Over Friheden er et hyggeligt seniorbofællesskab med 74 lækre lejeboliger, hvor beboerne, ligesom dig selv, er over 50 år. Glæd dig til at nyde en kaffe med naboen på den fælles taghave, nyd en fælles middag i fælleshuset eller en rolig stund på din private altan.

Udenfor din hoveddør har du et levende byliv med butikker, restauranter og caféer, sundhedshus og meget mere. Du har også den fineste sandstrand og havnemiljø tæt på.

Mulighederne her er mange, og fællesskabet venter på dig – i det omfang, du ønsker.

Er du interesseret i en lejebolig i Hvidovre, eller ønsker du blot mere information? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Telefon: 70 22 06 10
Email: [email protected]

Se området

Her har du alt, du behøver

Over Friheden er, som navnet antyder, bygget over Frihedens Butikscenter, som har gennemgået en omfattende renovering og forskønnelse. Og i dag er området et hyggeligt samlingspunkt for både beboere og besøgende. Her kan du købe farverige blomster, modetøj, boligtilbehør, briller og dagligvarer, eller bare nyde et koldt glas hvidvin på en café.

Butikscenteret byder på butikker som Føtex, Normal, Matas, Imerco, Intersport, Frihedens Apotek og meget mere.

Her har du også et sundhedshus med speciallæger, apotek og adgang til læge. Alt sammen lige under din egen bolig. Du har altså alt, du behøver inden for rækkevidde. Nemmere bliver det ikke.

Du bor i øvrigt 500 m fra S-togsstationen ’Friheden’, og herfra kan du komme til København på blot 15 minutter.

“Her bor du i et hyggeligt og levende område med fantastiske muligheder for et aktivt liv og masser af fællesskab.”
Nabo til bølgeskvulp
Lige ved dit nye hjem finder du den fineste sandstrand ved Hvidovre Strandpark, som er det oplagte sted at tage dine børn – eller børnebørn – med hen.
Nyd det hyggelige havnemiljø

Kort herfra ligger Hvidovre Havn, hvor du kan gå rundt og nyde synet af de fine skibe. Melder sulten sig, kan du slå dig ned på en af områdets restauranter og spisesteder.

Få en dukkert i søbadet

På spidsen af Hvidovre Havn ligger Søbadet. En lille perle med badebro, hvor du kan nyde en dukkert hele året rundt.

Previous slide
Next slide

Storslåede naturoplevelser

I nærheden finder du det fantastiske Quark Naturcenter, der byder på smuk natur så langt øjet rækker.

Nyd stilheden i Kystagerparken

I nærheden finder du det fantastiske Quark Naturcenter, der byder på smuk natur så langt øjet rækker.

Cykeltur langs Vestervolden

Find cyklen frem og begiv dig på cykeltur i Vestervolden. Området er fredet som fortidsminde og for sine naturmæssige værdier.

En rejse gennem solsystemet

Kom på en tur ud i solsystemet! På Planetstien kommer du på en 6 km lang gåtur i skøn natur fra Solen på Bjerget til Pluto i Mågeparken.

Previous slide
Next slide
Roning og fællesskab i Hvidovre
I Hvidovre Roklub kan du prøve kræfter med roning og blive en del af et mangfoldigt og stærkt foreningsliv.
Kultur, mad og fællesskab
Kulturhus Risbjerggaard er Hvidovre bymidtes nye kulturhus. Her er teater, spisested og lækre lokaler, der sæter rammen om et rigt foreningsliv.
Previous slide
Next slide
“Bo i Over Friheden, ovenpå det fornyede butikscenter, med alt inden for rækkevidde.”

Over Friheden – I gåafstand til skønne Hvidovre Havn

Strandmarksvej 22-28D 2650 Hvidovre finder du denne ejendom

Se ejendommen

Nybygget ejendom med unikke fællesfaciliteter

Over Friheden er skabt med fokus på fællesskab og tryghed, og det vil du øjeblikkeligt mærke, når du besøger ejendommen. Et af ejendommens største aktiver er den store, fælles taghave, som er til fri afbenyttelse for alle beboere. Her finder du grønne bede, hyggelige siddemiljøer, petanque og orangeri, hvor du kan mødes med naboerne til fællesspisning eller holde fødselsdag for hele familien.

Ejendommen byder også på et unikt fællesrum, som er det perfekte sted at mødes til en middag eller et spil banko. Her finder du også et bibliotek med alverdens bøger.

Privatliv får du masser af i din egen komfortable lejlighed, hvor du også kan nyde udelivet på din private altan eller terrasse.

Det er helt op til dig selv at bestemme, hvor meget eller hvor lidt, du vil deltage i fællesskabet her.

Mød beboeren Benny

Vi ville finde et roligt sted med gode fællesområder, smuk natur og nemme indkøbsmuligheder. Det må man sige, vi har fået her. Og så kan jeg godt lide, at vi kan dyrke fællesskabet i det omfang, vi har lyst til.

– Benny Junge

Mød Benny

Fællesspisning, en kold øl på taghaven med naboen og kaffe til solopgangen. Det er blot nogle af de herligheder, der følger med det at bo Over Friheden, hvis du spørger Benny Junge.

Han og hustruen Kea har bosat sig her, og det er de meget glade for.

”Vi ville finde et roligt sted med gode fællesområder, smuk natur og nemme indkøbsmuligheder. Det må man sige, vi har fået her. Og så kan jeg godt lide, at vi kan dyrke fællesskabet i det omfang, vi har lyst til. Jeg kan klart anbefale Over Friheden til andre seniorer,” fortæller Benny.

“Over Friheden danner rammerne om en tilværelse med fokus på fællesskab.”

Fællesspisning i unikt fællesrum
I fællesrummet har du mulighed for at samles med dine naboer til hyggelige fællesspisninger. Det er også det perfekte sted at arrangere en fødselsdagsbrunch for hele familien.
Overnattende gæster
Inviter dine nærmeste forbi og lad dem overnatte i ejendommens hyggelige beboerhotel. På den måde er I sikret en masse kvalitetstid sammen.

Tilbered lækre middage i fælleskøkkenet

Ejendommen byder på et fælleskøkken, hvor du kan kokkerere lækre middage til venner, familier eller gode naboer.

Previous slide
Next slide

Et afslappende øjeblik på tagterrassen

Tag naboen med op på den flotte tagterrasse og nyd en kop kaffe i orangeriet, mens i lærer hinanden bedre at kende.

Gå på opdagelse i biblioteket

Fælleshuset byder på et lille bibliotek, hvor du kan gå på opdagelse i de mange forskellige bøger. Når du har valgt en bog, er det bare om at sætte sig til rette i den bløde stol. 

Previous slide
Next slide

Fakta

Over Friheden er bygget i 2021 og byder på 74 skønne lejeboliger til dig over 50 år. Et af ejendommens helt store fokusområder er fællesskab og tryghed, hvilket blandt andet kommer til udtryk i den store, fælles taghave med orangeri.

Ejendommen byder også på et stort fælleslokale, som indbyder til fællesspisninger og familiefødselsdage. Og har du overnattende gæster, kan de bo på det private beboerhotel.

Ejendommen har elevatorer, dørtelefon og parkeringskælder.

Se boligerne

Lækre lejeboliger i Hvidovre

Ejendommens placering ovenpå butikscenteret gør, at du er hævet over Hvidovres bymidte, hvilket give en fantastisk fornemmelse af lys, luft og frihed i din bolig.

Glæd dig til at nyde morgenkaffen på din egen altan eller terrasse samt kokkerere velsmagende middage i dit stilrene hvide køkken fra Svane Køkkenet. Her er store vinduespartier, der giver et flot kig ud mod byen, den nærliggende natur og vandet.

I området har du alt, du behøver for at få en nem hverdag med masser af livskvalitet. Du har nemlig indkøbsmuligheder, lægehus og det rekreative byrum lige udenfor hoveddøren.

“Boligerne er designet med fokus på at give beboeren livskvalitet og funktionalitet i hver en kvadratmeter.

Masser af dagslys og frisk luft

De store vinduesfacader sikrer, at boligerne bades i dagslys, samtidig med at den friske luft inviteres ind i rummet.

Skøn altan eller terrasse
Alle boliger er udstyret med en altan eller terrasse, så du kan nyde frisk luft, solskin og en fantastisk udsigt lige fra dit eget hjem.

Rummelige og lyse rum

Designet af boligerne er skræddersyet til nutidens livsstil, og de tilbyder lyse og åbne rum, der giver dig mulighed for at tilpasse dem præcist efter dine egne behov.
Previous slide
Next slide
Sammen om madlavningen
Med et indbydende og rummeligt køkken er det enkelt at byde både familie og gæster velkommen til at deltage i madlavningen.
Flot og tidløst badeværelse
Begynd dagen i afslappede omgivelser i det elegante og velindrettede badeværelse, der byder på tilstrækkelig plads og komfort.
Giv værelserne et personligt præg
Tilpas hjemmets rum efter dine ønsker og behov. Skab et gæsteværelse, et hobbyværksted eller lad din fantasi udfolde sig på andre måder.
Previous slide
Next slide

Fakta om boligen

Over Friheden er bygget i 2021 og byder på 74 lejeboliger med 2-3 værelser. Boligerne er skabt med fokus på funktionalitet og æstetisk, hvilket kommer til udtryk i gennemtænkte planløsninger, gedigne materialer, stilrent køkken og rummeligt badeværelse.

Alle boliger har egen altan eller terrasse samt adgang til en stor, fælles taghave samt stort fælleslokale.

Du har mulighed for at have husdyr her.

Se ledige boliger

Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status