Lunden er lejeboliger med 450 kvm fællesrum for dig over 40 år

Her får du din egen bolig samt adgang til lækre fællesarealer der indbyder til fællesskab. Her er rammerne i orden for at lære andre mennesker at kende og dele fælles interesser. Lundens 66 boliger ligger med udsigt til smukke grønne omgivelser og 1. række til Kalvebod Fælled i Ørestad.

Play Video

Et ansvarligt liv sammen med andre voksne mennesker

I Lunden er der mange hyggelige fællesrum, hvor man sammen med andre beboere kan dyrke sine interesser. Det kan være litteratur, madlavning, filmaftener, brætspil eller blot hyggelige snakke om livet. 

Der er 66 boliger i forskellige størrelser, så alle har sin egen lejlighed, men omdrejningspunktet for Lunden er at leve et bæredygtigt liv og dele oplevelser med andre. 

Fakta om Lunden
Fællesskabet er omdrejningspunktet i Lunden
Unikke rammer for fællesskab

I de 3 fælleskøkkener kan du og dine naboer lave mad sammen. I kan holde litteraturaftener biblioteket. I værkstedet eller hobbyrummet kan I udfolde jer kreativt, og i den fælles TV-stue kan I samles om fodboldaftener. Lunden er også hyggelige timer i opholdsrummet med at spille eller snakke, og der er også en smuk udsigt til Kalvebod Fælled. Lunden er en del af UN17 Village, en landsby med stærke grundlæggende værdier om fællesskab, nærhed og i det hele taget at være der for hinanden.

Vi hjælper med fællesskabet

Selvom Lunden er skabt til fællesskaber, så falder det ikke lige naturligt for alle at være en del af det. Vi har derfor tilknyttet en dedikeret medarbejder, hvis vigtigste opgave er, at alle beboere føler sig velkommen og ”klædt på” til at være en del af fællesskabet. I starten vil medarbejderen være med til at igangsætte en række tiltag, så vi sikrer os at fællesskabet kommer godt i gang og de nye beboere føler sig velkomne.

Velkommen til fællesskabet

Inden indflytning og når alle beboere er flyttet ind, vil vores medarbejder være med til at sætte gang i beboermøder, infomøder eller ”køkkenmøder”, som beboerne så fremadrettet selv vil stå for. Medarbejderen vil også sikre sig at alle har adgang til beboerapp’en, og har man spørgsmål, ideer til fællesskaber eller brug for sparring, er man også velkommen til at kontakte vores medarbejder.

Beboerapp’en giver det store overblik

I UN17 Village kommer der til at bo over 1.000 mennesker i 5 forskellige ejendomme. Så selvom man gerne vil være en del af fællesskabet, og er god til at komme i dialog med andre, så lykkedes det næppe at lære alle at kende. Vi har derfor udviklet en beboerapp, hvor beboerne i Lunden, Kronen, Søen og Spidsen nemt kan komme i kontakt med hinanden. I app’en kan man også hente viden om alt, hvad der foregår i UN17 Village.

Følg med i beboer-app’en

Når du downloader beboerapp’en, kan du meget nemt få et overblik over, hvad der foregår i UN17 Village og i lokalområdet. I app’en vil der bl.a. være nyheder og beboeropslag, information om fællesarrangementer og håndtering af tilmelding, bestilling og reservationer. App’en vil også være stedet, hvor beboerne kan sende beskeder til hinanden og blive opdateret, hvis der er vigtige meddelelser.

Previous slide
Next slide

Fælles­køkkenerne er samlings­stedet

Det er hyggeligt at tilberede mad sammen med andre, og det smager også bedre, når man nyder maden sammen. Derfor har Lunden 3 fælleskøkkener, hvor beboerne kan mødes om passionen for mad. Sammen kan man aftale indkøb, fordele opgaverne og hygge sig med madlavningen. Og mon ikke man også bliver inspireret af de andre beboere, når de slår sig løs i køkkenet.

De 3 fælles­køkkener

Lunden har 3 fælleskøkkener, der er fordelt på 1. sal, 3. sal og 5. sal. I køkkenerne finder man alt, hvad man skal bruge for at kunne udfolde sine kreative evner indenfor madkunsten. Fælleskøkkenerne er indrettet, så der er god plads til at mange mennesker kan være i køkkenet samtidig uden at gå i vejen for hinanden. Alle køkkenerne ligger smukt placeret med udsigt til Fælleden, så når man et kort øjeblik holder en pause fra madlavningen, og måske nyder et glas vin, kan man glæde sig over den smukke udsigt.

Lunden har sit eget bibliotek

Det er noget helt fantastisk ved at læse bøger. Når man bliver grebet af fortællingen, personerne og deres skæbner. Man kan næsten ikke slippe bogen, og man har lyst til at dele sin oplevelse med andre. Det kan man i Lunden. Vi har nemlig indrettet et bibliotek, hvor beboerne kan dele deres fælles passion for bøger. Det kan være i form at litteraturaftener, læseklub eller blot sidde sammen og hygge sig med at læse.

TV-stuen inviterer til fælles jubel­brøl

Danskerne samles stadig foran TV’et for at se store sportsbegivenheder, TV-serier og LIVE udsendelser, som f.eks. kongelige begivenheder eller landsholdskampe. Vi har derfor også indrettet en hyggelig TV-stue med sofaer, stole og små borde, hvor de fodboldinteresserede kan mødes og bære deres hold frem til sejr. Er man mere til filmaftener i fred og ro, er det selvfølgelig også muligt i de hyggelige omgivelser i TV-stuen på 4. sal, hvor der også er udsigt til Fælleden.

De perfekte rammer til hjemmearbejde og kreative udfoldelser

Opholdsstuen på sjette sal er indrettet som hobbyrum til kreative projekter og til at kunne afholde mindre møder med ca. 12 siddepladser omkring det store bord. Arbejder du somme tider hjemmefra, kan du også bruge bordet og de behagelige stole som skrivebordsplads.

I opholdsstuen er der plads til mange behov, om det er til strik, hækling, spilaftner, små kurser eller andre interesser. Du har derfor mulighed for at drøfte med dine naboer, hvad I som fællesskab ønsker at bruge stuen til.

Previous slide
Next slide
Community Manager sikrer gode rammer for fællesskab

Mød Anne-Sophie

Anne-Sophie er Community Manager på Lunden, hvor hun hver dag arbejder for fællesskabet og beboerne, hvilket er hendes helt store passion.

”Min rolle handler i høj grad om at skabe de bedste rammer for, at fællesskabet kan opstå beboerne imellem. Helt konkret er det mig, der sørger for, at beboerne får en varm velkomst med intromøder og andet relevant. Jeg sørger også for at facilitere fællesskabsfremmende arrangementer, såsom fællesspisning og hygge på taghaven,” fortæller hun.

Udover sit engagement i mennesker, fællesskab og ejendomme er hun en vaskeægte ’kunstnørd’.

Mød Anne-Sophie

Anne-Sophie er Community Manager på Lunden, hvor hun hver dag arbejder for fællesskabet og beboerne, hvilket er hendes helt store passion.

”Min rolle handler i høj grad om at skabe de bedste rammer for, at fællesskabet kan opstå beboerne imellem. Helt konkret er det mig, der sørger for, at beboerne får en varm velkomst med intromøder og andet relevant. Jeg sørger også for at facilitere fællesskabsfremmende arrangementer, såsom fællesspisning og hygge på taghaven,” fortæller hun.

Udover sit engagement i mennesker, fællesskab og ejendomme er hun en vaskeægte kunstnørd, og elsker at fordybe sig i kunstbøger.

Mød Anne-Sophie

”Min rolle handler i høj grad om at skabe de bedste rammer for, at fællesskabet kan opstå beboerne imellem. Helt konkret er det mig, der sørger for, at beboerne får en varm velkomst med intromøder og andet relevant. Jeg sørger også for at facilitere fællesskabsfremmende arrangementer, såsom fællesspisning og hygge på tagterrasserne,” fortæller hun.

Fakta om boligerne

Boligerne i Lunden – moderne og råt udtryk

Udgangspunktet for indretningen af boligerne i Lunden har været kunsten at kombinere det bedste fra moderne design med et naturligt og råt udtryk.

Lyse og moderne 1-3-værelses boliger

Alle beboere i Lunden skal føle, at de bor i naturen og ikke ved siden af den. Det oplever man, når man går rundt i landsbyen og ser den flora og fauna, der udspiller sig i de grønne områder. På nogle af ejendommene er naturen også en integreret del af facaderne og tagkonstruktionerne. Samtidig er boligerne indrettet ud fra samme principper med vinduer fra gulv til luft, der giver en fornemmelse af at være i naturen.

Køkkenet er samlingspunktet

Der er måske ikke noget nyt i at køkkenet, er det sted, hvor familien samles eller hvor man ”hænger ud”, når det er gæster. Sådan har det altid været. Men i Lunden har man også tænkt det ind i designet af det åbne køkken, da der et fantastisk samspil mellem den rå betonvæg, det cashmere-grå køkken og de flotte olivengrønne vægge.

Lyset går gennem hele boligen

Danmark kan ikke prale af at være et land, der har et utal af solskinstimer. Derfor skal vi udnytte alle de solskinstimer, vi har, til at få så meget naturligt lys som muligt ind i vores boliger. I Lunden har det været en del af tankesættet fra starten, og derfor går alle vinduer fra gulv til loft. Samtidig er boligerne indrettet med åbne rum, så lyset kan gå igennem hele boligen. Det gælder alle boliger uanset størrelse.

Hyggeligt og rummeligt badeværelse

Det moderne design er også gennemført i badeværelset, hvor de smukke farver, materialerne og belysningen, giver et hyggeligt indtryk. I badeværelset er der brusekabine, toilet, håndvask og skabsplads. I det ene hjørne er der diskret placeret en vaskekonsol, der gemmer på en vaskemaskine og tørretumbler. Der er varme i gulvet, så man altid træder ud på et dejligt varmt badeværelsesgulv.

Soveværelset har også udsigt til Fælleden

I soveværelset er der også vinduer fra gulv til loft, så man her kan nyde den smukke udsigt til Fælleden. Soveværelset er indrettet meget enkelt og minimalistisk. Det smukke design, de enkle trægulve og de flotte farver er afpasset, så rummet signalerer fred og ro. Der er et stort indbygget klædeskab, hvor der rigeligt plads til en eller flere personers tøj og sko.

Kobberfarvede greb

Det er en kunstart at skabe en bolig, så den tilfredsstiller de meget forskellige behov, der er til hjem i 2023. I Lunden har vi forsøgt at kombinere det praktiske med smukt design. Vi har fokuseret på det rå og enkle og samtidig prioriteret æstetikken meget højt. De smukke kobberfarvede håndtag, der går igen i hele boligen, er et meget godt eksempel på, hvordan smukt design og det rå og det enkle går op i højere enhed.

Previous slide
Next slide
Lyst og åbent køkken

Køkkenet virker på alle tider af døgnet dejligt lyst og åbent. Om dagen, når solen skinner udenfor, kommer der meget dagslys ind i boligerne, da der er vinduer med glas fra gulv til loft. I køkkenet er der mange lysinstallationer, som giver optimal belysning. Så der også om aftenen er rigeligt med lys til gastronomiske udfoldelser.

Samlings­punktet

Der er måske ikke noget nyt i at køkkenet, er det sted, hvor familien samles eller hvor man ”hænger ud”, når der er gæster. Sådan har det altid været. Men i Lunden har man også tænkt det ind i designet af det åbne køkken, da der et fantastisk samspil mellem den rå betonvæg, det cashmere-grå køkken og de flotte olivengrønne vægge.

Moderne design

I boligerne er der installeret køkkener i Rotpunkt Greenline serien, hvor de kobberfarvede greb spiller flot sammen med det cashmer-grå køkken. De kobberfarvede greb går igen i resten af boligen, hvilket giver et smukt helhedsindtryk. Køkkenet er Svanemærket, og lågerne er produceret af minimum 90 procent bæredygtigt genbrugstræ.

Bæredygtigt

Det smukke og moderne køkken fra Rotpunkt er på én gang rummeligt, praktisk, smukt og bæredygtigt.
Der er vandbesparende blandingsbatterier, og for at øge fokus på vandforbruget, kan alle beboere på landsbyens app følge med i sit vandforbrug. Der er også højeffektive emhætter, der sikrer færre partikler fra maden ud i boligen.

Previous slide
Next slide
Bo midt i den skønne natur tæt på Københavns pulserende byliv
Kun 500 meter fra UN17 Village ligger Vestamager Metro, og 12 minutter efter er du på Kgs. Nytorv i København. Selvom du hverken kan se eller høre det, så ligger et af Danmarks største musiksteder, Royal Arena, i gåafstand fra landsbyen. Er du mere til fysisk aktivitet, kan du på få minutter cykle fra UN17 Village til aktivitetstaget Bella, hvor du med udsigt over København, kan dyrke mange forskellige sportsgrene.
Byens puls midt i naturen

Lunden ligger perfekt placeret midt i landsbyen med udsigt til Kalvebod Fælled. Tæt på Lunden blomstrer kulturlivet med hyggelige cafeer, restauranter og koncertsteder. Skoler og fritidsaktiviteter ligger lige om hjørnet, hvor der også er indkøbscentre.

Besøg UN17 Village
Du kan her besøge UN17 Village, der består af 5 forskellige ejendomme: Lunden, Kronen, Spidsen, Søen og Noli. FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er integreret i alle ejendommene. I landsbyen vil du som beboer opleve nærhed og rummelighed, du kun kan opleve i en landsby – hvor de flere end 1.000 beboere vil mødes på tværs af generationer og familieforhold for at hygge sig sammen.

5

Bygninger

535

Boliger

1-5

Værelser

Besøg UN17 Village
Gå på opdagelse i UN17 Village og læs mere om, hvad der kendetegner de 5 bygninger: Lunden, Kronen, Spidsen, Søen og Noli.

Bygninger

5

Boliger

535

Værelser

1-6

Lunden – Fællesskab 40+

Lunden er skabt til fællesskaber for voksne over 40 år. Del din passion med andre uanset om den er litteraturaftener i biblioteket, madlavning i de 3 fælleskøkkener, kreative udfoldelser eller fodboldaften i TV-stuen eller hobbyrummet. Udlejningen er startet.

Boliger

66

Værelser

1-3

Noli – Kort & langtidsleje

Noli består af møblerede 1-værelses ”studio” boliger, der kan lejes for en kortere og længere periode. Alle boligerne har adgang til fælleskøkken og fælles lounges, arbejdsområder, møderum og TV-stuer. Udlejningen er startet. 

Boliger

193

Værelser

1-2

Søen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke, naturlige omgivelser. Udlejningen er startet. 

Boliger

127

Værelser

1-6

Spidsen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke og naturlige omgivelser. Udlejningen af boligerne er i gang.

Boliger

69

Værelser

1-5

Kronen – Optimalt indeklima

I Kronen har vi lagt ekstra vægt på bæredygtighed og sundhed. Vi har fokuseret på at skabe et optimalt indeklima og minimere bygningens CO2 aftryk. Udlejningen er startet.

Boliger

80

Værelser

1-5

Previous slide
Next slide

Lunden – Fællesskab 40+

Lunden er skabt til fællesskaber for voksne over 40 år. Del din passion med andre uanset om den er litteraturaftener i biblioteket, madlavning i de 3 fælleskøkkener, kreative udfoldelser eller fodboldaften i TV-stuen eller hobbyrummet. Udlejningen er startet.

Boliger

66

Værelser

1-3

Noli – Kort & Langtidsleje

Noli består af møblerede 1-værelses ”studio” boliger, der kan lejes for en kortere og længere periode. Alle boligerne har adgang til fælleskøkken og fælles lounges, arbejdsområder, møderum og TV-stuer. Udlejningen er startet. 

Boliger

193

Værelser

1-2

Søen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke, naturlige omgivelser. Udlejningen er startet. 

Boliger

127

Værelser

1-5

Spidsen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke og naturlige omgivelser.

Udlejningen af boligerne er i gang.

Boliger

69

Værelser

1-5

Kronen – Optimalt indeklima

I Kronen har vi lagt ekstra vægt på bæredygtighed og sundhed. Vi har fokuseret på at skabe et optimalt indeklima og minimere bygningens CO2 aftryk. Udlejningen er startet. 

Boliger

80

Værelser

1-5

Det handler om, at føle sig hjemme

Indeklima, lysindfald og naturlige materialer har været omdrejningspunktet i udviklingen af de enkelte boliger. Farverne udefra går igen i boligen, det kashmir-grå køkken fra Rotpunkt med flotte greb er ført igennem i de andre værelser og de rå vægge giver et smukt og naturligt indtryk.

UN17 Village – omgivet af muligheder

Else Alfeldts Vej 100 m.fl., 2300 København S finder du UN17 Village.

Klik på markørerne for at se et udvalg af hvad der ligger omkring.

De 17 verdensmål udleves forskelligt i landsbyen

UN17 Village er et af de første steder i Danmark, hvor FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er tænkt ind i landsbyen. Det gælder de enkelte ejendomme, udendørsarealerne og hele filosofien om, at fællesskab er med til at give et bedre liv til de over 1.000 mennesker, der kommer til at bo i UN17 Village. 

I UN17 Village har vi udfoldet de 17 verdensmål i 6 temaer: Fællesskab og sundhed. Fokus på biodiversitet og brug af klimavenlig og ressourceoptimerede materialer. Brug af vedvarende energikilder, væsentlig reduktion af vand og strøm. Flere tiltag er implementeret i hele UN17 Village, men hver ejendom i landsbyen har sine egne unikke fokusområder.

Ansvarlighed i Lunden

Nøgleordet i Lunden er fællesskab. Her får du fællesrum, hvor du og dine naboer kan hygge jer sammen med forskellige aktiviteter. Fællesrum og boligerne er konstrueret med miljøvenlige materialer, der giver et bedre indeklima. I fællesrummene har vi valgt miljøvenlige møbler.

Optimeret luftkvalitet
Nye bygninger er tætte, hvorfor fugt og partikler har svært ved at komme ud. Luftmængden i Lunden er hævet markant, så fugten reduceres, og der ikke bliver så tung luft i fx soveværelset om morgenen. I køkkenet starter emhætten automatisk, når kogepladerne tændes. Det reducerer mængden af partikler i luften og gør luften mere frisk.

Miljøvenlige møbler

I Lunden har vi, som i resten af landsbyen, fokuseret på at bruge materialer, der udleder mindst mulig CO2. Det gælder bl.a. møblerne i Lundens fællesrum, hvor langt de fleste er danskproducerede og lavet i genbrugsmaterialer, der er FSC eller Ecolab certificerede.

Gennem­testede materialer
Alle materialer udleder kemiske gasser, så for at opnå det bedste indeklima, har vi haft ekstra fokus på materialer, som udleder færre skadelige gasser. Alle materialer er gennemtestede med speciel fokus på de materialer, som du som beboer, er i direkte kontakt med: Gulvbrædder, beklædning, maling og andre elementer i fællesrummene og i boligerne.
Balanceret lys
Lys er vigtigt for din sundhed, så derfor er dagslys og elektrisk lys optimeret i boligerne. Mange lysinstallationer i køkken og bad, giver bedre og mere behageligt lys. Lyset har høj farvegengivelse og alle lamper er flikkerfri, så de ikke blinker og påvirker dit helbred negativt. I brusekabinen kan du dæmpe lyset, så du får en blid opvågning.
Previous slide
Next slide
Her kan du se de ledige boliger i Lunden
Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status

Har du brug for hjælp?

Philip Norup

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte mig.