SØEN OG SPIDSEN i UN17 Village – er landsbyens familieboliger

Søen og Spidsen er en del af UN17 Village, der som det første byggeri nogensinde inkorporerer alle FNs 17 verdensmål i én landsby. I UN17 Village har vi skabt en landsby med forskellige boligtyper, bæredygtige tiltag og fællesfaciliteter, der imødekommer, at beboere kan komme hinanden ved på tværs af generationer, interesser og skiftende familiemønstre.

De 2 ejendomme Søen og Spidsen ligger smukt placeret med udsigt til søen og Fælleden. Lejlighederne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København og samtidig have mulighed for at være en del af en hyggelig landsby midt i smukke omgivelser. Der er boliger til både den lille og den store familie. Alle boligerne er indrettet så de tager højde for de behov, der er i en børnefamilie – og til alle lejlighederne er der også tilknyttet en privat altan eller tagterrasse, så børn og forældre også kan være sammen udenfor og nyde udsigten til søen og Fælleden.

Udlejningen af boligerne i Spidsen forventes at starte i februar og de første boliger forventes at være klar til indflytning i juli.

BLIV EN DEL AF SØEN OG SPIDSEN – BLIV EN DEL AF FREMTIDENS LANSBY I ØRESTAD

Boligerne i Søen og Spidsen er designet til dække boligbehovet for en bred målgruppe, herunder for familier med børn i alle størrelser, unge som ældre, par og singler.

Alle boligerne forsynes med privat uderum i form af enten altan, tagterrasse eller terrasse ved terrænet.

HER FÅR DU NATUR, BÆREDYGTIGHED OG SPIRENDE FÆLLESSKAB

UN17 Village har en enestående beliggenhed på spidsen af Ørestad Syd, hvor du har nem adgang til de vidtstrakte naturarealer på Kalvebod Fælled.

Her bor du i en af verdens mest bæredygtige landsbyer med forskellige boligtyper, der passer til skiftende livssituationer. Kendetegnet for området er fokus på fællesskab og sammenholdet i landsbyen på tværs af generationer.

INFORMATION OM SØEN OG SPIDSEN

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Fælledkarréen, har du alting i nærheden.