DOWNLOAD VORES BEBOERAPP

Hent vores beboerapp og hold dig ajour i forhold til ejendommen du bor i.

INFO LIGE VED HÅNDEN

Juli Living beboerapp

Beboerapp skal gøre hverdagen lettere for dig som beboer
Hos Juli Living har vi netop lanceret en beboerapp, som skal gøre din oplevelse af at bo hos os endnu bedre. Med appen kan du nemt kommunikere med dine naboer, kontakte kundeservice og meget mere.

Beboerappen bliver beboernes forum, hvor I kan hjælpe hinanden og ikke mindst arrangere hyggelige møder og begivenheder – og komme tættere på hinanden.

Fordele ved at bruge Juli Living beboerappen
Appen er nem og intuitiv at bruge og rummer bland andet nedenstående fordele:

  • Kommunikere med dine naboer
  • Få information om kommende arrangementer
  • Kontakte kundeservice
  • På sigt, meget mere


Hvordan får du appen?

Du kan downloade appen ’Juli Living – Denmark’ i App Store eller Google Play Butik. Hvis du bor i en af vores boliger, vil du modtage en invitation via e-mail til at oprette en bruger. Her får du alle de instrukser, du behøver. Vi lancerer løbende appen på vores ejendomme.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i appen, og vi er sikre på, den kan bidrage positivt både til et godt naboskab og til din oplevelse som beboer hos os.

Download Juli Living beboerappen her:

F.A.Q

Oftest stillede spørsmål til vores app

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Appen “Juli Living – Denmark” kan hentes i App Store eller Google Play Butik.

Du skal have en smartphone for at kunne få adgang til beboerappen. Appen understøtter de fleste versioner af både iPhone og Android telefoner.

Når du flytter ind i en ejendom med appen, vil du modtage en mail med instruktioner til at aktivere din bruger, hvorefter du kan få adgang til at oprette din konto.

Alle der står på lejekontrakten, vil få adgang til appen. Bor du sammen med en, der ikke står på lejekontrakten, kan den samme bruger logges på to forskellige telefoner samtidig.

I appen kan du vælge notifikationer til og fra for de forskellige kanaler, der ligger i nyhedsstrømmen. Derudover kan du styre de generelle notifikationer for appen i din telefons systemindstillinger.

Under menupunktet ”Beskeder” er der i øverste højre hjørne et ikon, du kan trykke på. Her kan du vælge at skrive til en enkelt person, og du kan også oprette en gruppechat, hvor du tilføjer de personer, du ønsker at skrive til.

Under menupunktet ”Min ejendom” kan du finde oversigten ”Brugere”, hvor alle dine naboer, der har en synlig profil, vil stå.

Du kan sagtens bruge appen uden at have en synlig profil. Ønsker du ikke at blive kontaktet, eller har du af andre årsager brug for at holde din profil privat, kan du under ”Rediger profil” nederst vælge ”Vis i afsnittet Personer” fra.

Under menupunktet ”Min ejendom” og ”Anmodning” kan du indsende en henvendelse til vores kundeservice team. Sørg blot for at udfylde de rette informationer og detaljer om det, du har brug for hjælp til.

Du kan følge dine henvendelser og få notifikationer, når du får svar fra kundeservice gennem appen.

Kontakt kundeservice, hvis der er noget i appen, der ikke ser ud som det skal. Så kigger vi på det.

Du kan kontakte kundeservice mandag – fredag kl. 9.30-15.00 på 35 15 61 58

Læs mere om vores kundeservice her.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål til vores beboer app ovenfor og har du behov for personlig hjælp, er vores dedikerede kundeserviceteam klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring eller skriv til vores kundeservice mandag – fredag kl. 9.30–15.00 på:

Tel: 35 15 61 58
Mail: [email protected]