Velkommen til Spidsen i UN17 Village

I den helt nye ejendom Spidsen får du en bolig i første parket ud til søen og det naturskønne Kalvebod Fælled. Boligerne har 1-5 værelser, og er skræddersyet til de behov, mennesker har i dag. Nyd morgenkaffen og udsigten til de grønne omgivelser fra din private altan eller spis middag med naboerne på en af de store fælles tagterrasser. De gode oplevelser her venter blot på dig.

Med en bolig i Spidsen bliver du en del af det blomstrende fællesskab, der udfolder sig i UN17 Village.

Kun 2 måneders depositum!

Play Video

Flotte boliger med Ørestads bedste beliggenhed

Vores vision med Spidsens boliger er at skabe det bedste hjem for familier i alle størrelser – med en unik udsigt til naturen. Her finder både den lille og store familie ideelle boligløsninger, som imødekommer deres behov og ønsker.

Måske drømmer du om mere plads og flere værelser til kommende familiemedlemmer, et hobbyrum eller et hjemmekontor? Eller måske leder du efter en delebolig, som inviterer til fællesskab uden at gå på kompromis med privatlivet. Mulighederne her er mange, og du kan indrette din bolig, præcist som du ønsker.

Her finder både den lille og den store familie ideelle og delevenlige boligløsninger, som imødekommer deres behov og ønsker.

Lyse boliger med 1-5 værelser

Spidsen byder på 69 boliger med 1-5 værelser, fordelt på 45-106 kvm. Boligerne er skabt i en flot og enkel stil med lyse farver, flotte kontraster og gode materialer. Og så er de skræddersyet til den moderne familie, der har brug for funktionalitet, stilrent design og ikke mindst god plads.

Glæd dig til at nyde morgenkaffen på din private altan, starte morgenen roligt ud i det skønne badeværelse og kokkerere lækre middage til dine kære i dit helt nye køkken – alt imens du nyder udsigten til de grønne omgivelser gennem de store gulv til loft-vinduer.

Lækkert køkkenalrum i Spidsen i UN17 Village

Flot køkken-alrum med plads til hele familien

Boligens hjerte er det rummelige køkken-alrum, hvor du har god plads til at samle hele familien til fødselsdagsbrunch eller vennerne til middag og hygge. Og vi har gjort os umage for, at det skal være en æstetisk oplevelse at befinde sig her. Det kommer blandt andet til udtryk i det smukke samspil mellem den rå betonvæg og det stilrene hvide køkken med bronzefarvede greb.

Altan med storslået udsigt

Alle boliger fra 1. sal har egen altan med en helt unik udsigt over Kalvebod Fælleds grønne landskab. Forestil dig at sidde her en rolig morgen og nyde en kop kaffe – og se de vilde dyr begynde deres daglige færden hen over de grønne vidder.

Viste foto er taget fra naboejendommen som er færdigbygget.

Store vinduespartier inviterer naturen indenfor

Boligerne byder på store vinduespartier, der sørger for, at boligerne bades i dagslys. Vi ved nemlig, at optimal belysning er vigtig for din komfort. Herudover inviterer de store vinduer de grønne omgivelser indenfor og skaber en flot sammenhæng mellem ude og inde.

Tidsløs stil i boligerne i Spidsen i UN17 Village

Flot og tidløs stil

Boligerne er opført i en enkel og tidløs stil med lyse farver og rene linjer. Visionen er nemlig at skabe en rolig og behagelig atmosfære. For at tilføre boligen karakter og kontrast har vi valgt at inkorporere en rå betonvæg i stuen. Det tilfører et spændende og unikt præg til boligen.

Previous slide
Next slide

Lækkert køkken fra Rotpunkt

Glæd dig til at kokkerere lækre middage til hele familien i det helt nye køkken fra Rotpunkt med hvidevarer fra Gorenje. Køkkenet er karakteriseret ved det stilrene udseende med lyse farver, bronzefarvede greb og kashmir-grå laminat bordplade, som spiller utrolig godt sammen. Og mens du står og laver mad, kan du jo nyde udsigten til Kalvebod Fælled gennem de store gulv til loft-vinduer. Det er helt fantastisk.

I Spidsen finder du et flot køkken fra Rotpunkt

Køkken med fokus på miljøet

Køkkenet er Svanemærket, hvilket er din garanti for, at det er skabt med omtanke for miljøet. For eksempel er køkkenet udstyret med et vandbesparende blandingsbatteri, der er designet til at reducere vandforbruget. Der er også højeffektive emhætter, der sikrer færre partikler fra maden ud i boligen.

Gennemførte og flotte detaljer

Vi har kælet for detaljerne, og det vil du se overalt i boligerne. Som en rød tråd gennem hele boligen har vi, de fleste steder, valgt disse smukke bronzefarvede greb, som står godt til boligens lyse farver.

Alt i hvidevarer

Boligens køkken er udstyret med alt, du behøver inden for hvidevarer. Her er der tænkt på dine praktiske behov, så du bare skal bruge tiden på at udfolde dine kulinariske evner. Køkkenet byder på køleskab, fryser, ovn, separat kogeplade og opvaskemaskine, alle fra Gorenje.

Previous slide
Next slide

Skønt soveværelse

Soveværelset skal være et dejligt sted at være, for det er her du både starter og slutter din dag. Vi har gjort os umage for at skabe et rum, hvor du kan føle dig godt tilpas. Rummet er blandt andet indrettet med store vinduer, der lader naturligt lys strømme ind og skaber en åben og indbydende atmosfære. Uanset om du vågner op til solens stråler eller nyder stjernernes skær, er soveværelset designet til at være det ideelle sted, hvor du kan genoplade og finde ro.

I Spidsen finder du et lyst og lækkert abdeværelse

Lyst og rummeligt badeværelse

Glæd dig til at starte dagen roligt ud i det skønne badeværelse med stilrene møbler i en kashmir-grå farve fra Rotpunkt. Perlefarvede klinker, god belysning og gulvvarme skaber en indbydende atmosfære her og den gode skabsplads sikrer, at du har plads til dine badeværelsesprodukter.

Vaskesøjlen i Spidsen gør hverdagen nem

Vaskesøjle, der gør hverdagen nem

Badeværelset byder på energibesparende vaskemaskine og tørretumbler fra Gorenje. Disse sørger for, at tøjvasken bliver nem og overskuelig.

Indret de værelser, du drømmer om

Spidsens boliger er skabt til store og små familier, og her kan I indrette jer præcist, som I drømmer om. Indret hyggelige børneværelser, hvor børnene kan boltre sig, et hjemmekontor, hvor du har rum til fordybelse eller måske et hobbyrum. Mulighederne her er mange.

Depotrum med plads til opbevaring

Alle boliger har tilknyttet et depotrum, enten i selve boligen eller kælderen. Her kan du opbevare sæsonbetonet tøj, sportsudstyr, feriebagage eller andre genstande, der ikke nødvendigvis skal være inde i din bolig hele året. Depotrummet giver dig mulighed for at frigøre plads i hjemmet og organisere dine ejendele mere effektivt.

God skabsplads i entré

Der er tænkt på behovet for skabsplads i entréen, som byder på stilrene hvide skabe med bronze greb. Her kan I gemme sko, jakker og andre genstande væk, som I ikke ønsker skal være synlige i boligen.

Previous slide
Next slide

Fakta om boligerne

Spidsen er beliggende på den sydligste spids ud mod søen og det naturskønne Kalvebod Fælled.

Flot ejendom ud til naturen

Spidsen er beliggende på den sydligste spids ud mod søen og det naturskønne Kalvebod Fælled og markerer overgangen fra UN17 Village til naturen. Spidsen må siges at have en af Ørestads absolut bedste beliggenheder.

Arkitekter fra Sweco har slået stregerne til den elegante og minimalistiske ejendom, der med sine lyse og neutrale farver symboliserer stilrenhed, ro og velvære.

På toppen af ejendommen opføres to store fælles tagterrasser med plads til afslapning, leg og spisning. Herudover kan du nyde den smukke udsigt over Kalvebod Fælled.

Flotte lyse farver kendetegner Spidsen i UN17 Village

Elegant ejendom i lyse farver

Ejendommen er opført i lyse nuancer, som symboliserer stilrenhed, ro og velvære. Ejendommens base beklædes med cedertræ, mens facaden fra 1. etage og op udføres i lyse nuancer. De skiftende facadebeklædninger bidrager til et spændende og dynamisk udtryk.

Unik udsigt til Amager Fælled

Unik beliggenhed lige ud til natur

Et af Spidsens største aktiver er den unikke beliggenhed i første række ud til naturskønne Kalvebod Fælled, og alle boliger har direkte udsyn hertil. Forestil dig at nyde din morgenkaffe mens du kigger ud over de grønne vidder – og hvis du er heldig kan du få øje på de vilde dyr, der så smut begynder deres daglige færd.

Gårdrum med faciliteter for alle

Som beboer i UN17 Village har du fri adgang til alle landsbyens gårdrum, som byder på faciliteter for både børn og voksne. Her finder du legeområder til børnene, rolige opholdszoner, bærbuske og træer, du frit kan plukke fra, insekthoteller og meget, meget mere.

Previous slide
Next slide

En del af UN17 Village

Med en bolig i Spidsen bliver du en del af UN17 Village, som rummer 5 boligejendomme. Landsbyen bygger på værdier om miljø, livskvalitet og fællesskab, og tager ansvar for den verden, vi alle er en del af, og som fremtidige generationer også skal leve i. Den skaber et bedre liv for de over 1.000 beboere, der sammen skal leve i landsbyen.

UN17 Village i Ørestad set fra oven

Orangerier forlænger udesæsonen

Forestil dig at trække ind i et af orangerierne, når regnen falder, og nyde solnedgangen med et varmt tæppe omkring dig. Eller saml familien til brunch en søndag morgen – med den vildeste udsigt til naturen. Der er masser af muligheder med de to fælles orangerier, du får adgang til.

Fælles tagterrasse på Kronen i UN17 Village

Adgang til fælles tagterrasser

Du får adgang til alle fælles taghaver på tværs af ejendommene i landsbyen. Her kan du dyrke grøntsager, drikke en kop kaffe i et af orangerierne eller bare trække vejret dybt og nyde den fortryllende udsigt.

Landsbyens flotte fælleshus

I Fælledhuset, som er landsbyens fælleshus, kan du og dine naboer mødes til små og store arrangementer. Huset er indrettet med forskellige hyggelige kroge og rum. Fælledhuset har udgang til en stor terrasse mod gården, og de store vinduespartier giver en smuk udsigt til Kalvebod Fælled.

Fælledhuset i UN17 Village
Previous slide
Next slide
UN17 Village i Ørestad set fra oven

En del af UN17 Village

Med en bolig i Spidsen bliver du en del af UN17 Village, som rummer 5 boligejendomme. Landsbyen bygger på værdier om miljø, livskvalitet og fællesskab, og tager ansvar for den verden, vi alle er en del af, og som fremtidige generationer også skal leve i. Den skaber et bedre liv for de over 1.000 beboere, der sammen skal leve i landsbyen.

Fælles tagterrasse på Kronen i UN17 Village

Adgang til fælles tagterrasser

Du får adgang til alle fælles tagterrasser på tværs af ejendommene i landsbyen. Her kan du mødes til fællesspisning med dine naboer i et af væksthusene, dyrke grøntsager eller bare trække vejret dybt og nyde den fortryllende udsigt.

Det viste billede er et eksempel taget fra Kronen i UN17 Village.

Fælledhuset i UN17 Village

Landsbyens flotte fælleshus

I Fælledhuset, som er landsbyens fælleshus, kan du og dine naboer mødes til små og store arrangementer. Huset er indrettet med forskellige hyggelige kroge og rum. Fælledhuset har udgang til en stor terrasse mod gården, og de store vinduespartier giver en smuk udsigt til Kalvebod Fælled.

Previous slide
Next slide

Fakta om ejendommen

Når du bor i Spidsen, er du en del af UN17 Village, en landsby som er skabt til fællesskaber.

Bliv en del af et fællesskab

Når du bor i Spidsen, er du en del af UN17 Village, en landsby som er skabt til fællesskaber. Vi ved nemlig, at menneskers livskvalitet øges, når de indgår i fællesskaber med andre.

Denne værdi kommer til udtryk i alle facetter af landsbyen. I fællesområderne, gårdhaverne og ikke mindst i fællesskabsfremmende arrangementer.

Hvad siger beboerne?

Fællesskabet er for alvor begyndt at blomstre i landsbyen, og vi har talt med to beboere, nemlig Lars-Bo og Christine, som begge fortæller om deres oplevelser. Hos Juli Living vil vi gerne hjælpe fællesskabet på vej, derfor arrangerer vi hyggelige sammenkomster, hvor du kan komme tættere på dine naboer.

UN17 Village bygger på fællesskab

UN17 Village er skabt til fællesskaber både inde og ude, og det vil du bemærke allerede ved dit første besøg. Her kan du møde dine naboer i f.eks. fælleshuset eller på en af tagterrasserne, deltage i hyggelige arrangementer og meget mere.

Fællesskab i UN17 Village i Ørestad
Besøg UN17 Village

Gå på opdagelse i UN17 Village og læs mere om, hvad der kendetegner de 5 bygninger: Lunden, Kronen, Spidsen, Søen og Noli.

5

Bygninger

535

Boliger

1-5

Værelser

Besøg UN17 Village
Gå på opdagelse i UN17 Village og læs mere om, hvad der kendetegner de 5 bygninger: Lunden, Kronen, Spidsen, Søen og Noli.

Bygninger

5

Boliger

535

Værelser

1-6

Lunden – Fællesskab 40+

Lunden er skabt til fællesskaber for voksne over 40 år. Del din passion med andre uanset om den er litteraturaftener i biblioteket, madlavning i de 3 fælleskøkkener, kreative udfoldelser eller fodboldaften i TV-stuen eller hobbyrummet. Udlejningen er startet.

Boliger

66

Værelser

1-3

Noli – Kort & langtidsleje

Noli består af møblerede 1-værelses ”studio” boliger, der kan lejes for en kortere og længere periode. Alle boligerne har adgang til fælleskøkken og fælles lounges, arbejdsområder, møderum og TV-stuer. Udlejningen er startet. 

Boliger

193

Værelser

1-2

Søen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke, naturlige omgivelser. Udlejningen er startet. 

Boliger

127

Værelser

1-6

Spidsen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke og naturlige omgivelser. Udlejningen af boligerne er i gang.

Boliger

69

Værelser

1-5

Kronen – Optimalt indeklima

I Kronen har vi lagt ekstra vægt på bæredygtighed og sundhed. Vi har fokuseret på at skabe et optimalt indeklima og minimere bygningens CO2 aftryk. Udlejningen er startet.

Boliger

80

Værelser

1-5

Previous slide
Next slide

Lunden – Fællesskab 40+

Lunden er skabt til fællesskaber for voksne over 40 år. Del din passion med andre uanset om den er litteraturaftener i biblioteket, madlavning i de 3 fælleskøkkener, kreative udfoldelser eller fodboldaften i TV-stuen eller hobbyrummet. Udlejningen er startet.

Boliger

66

Værelser

1-3

Noli – Kort & Langtidsleje

Noli består af møblerede 1-værelses ”studio” boliger, der kan lejes for en kortere og længere periode. Alle boligerne har adgang til fælleskøkken og fælles lounges, arbejdsområder, møderum og TV-stuer. Udlejningen er startet. 

Boliger

193

Værelser

1-2

Søen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke, naturlige omgivelser. Udlejningen er startet. 

Boliger

127

Værelser

1-5

Spidsen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke og naturlige omgivelser.

Udlejningen af boligerne er i gang.

Boliger

69

Værelser

1-5

Kronen – Optimalt indeklima

I Kronen har vi lagt ekstra vægt på bæredygtighed og sundhed. Vi har fokuseret på at skabe et optimalt indeklima og minimere bygningens CO2 aftryk. Udlejningen er startet. 

Boliger

80

Værelser

1-5

I Spidsen bor du i grænselandet mellem det pulserende byliv i København og den rolige natur på Kalvebod Fælled.

Byens puls midt i naturen

I Spidsen bor du i grænselandet mellem det pulserende byliv og den rolige natur. Her har du alt, du behøver lige i nærheden. Du finder et væld af butikker, caféer og restauranter, samt legepladser, gode skoler og institutioner til børnene. Og så har du Kalvebod Fælleds storslåede natur og dyreliv lige uden for din hoveddør. Så er du en naturelsker, der også vil bo i byen, så er Spidsen lige noget for dig.

Københavns pulserende byliv og mange muligheder har du også tæt på. En tur på 13 minutter med metroen fra Vestamager Station, og du er fremme.

Storslået natur lige uden for hoveddøren

Forestil dig at åbne dine altandør og blive mødt af grønne vidder, så langt øjet rækker, og beroligende fuglekvidder. Eller at tage familien med på opdagelse i det grønne og hilse på heste, køer, får og dådyr, som bevæger sig frit omkring. Alt det bliver en realitet med en bolig i Spidsen, som byder på områdets mest attraktive beliggenhed lige ud til Kalvebod Fælled. Så er du en naturelsker, der også vil bo i byen, så er Spidsen lige noget for dig.

UN17 Village – omgivet af muligheder

Else Alfelts Vej, 2300 København S finder du UN17 Village. Klik på markørerne for at se et udvalg af hvad der ligger omkring.
Her kan du se de ledige boliger i Spidsen
Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status