UN17 VILLAGE

På spidsen af Ørestad opføres UN17 Village, som med sin enestående beliggenhed, afgrænset af de vidtstrakte naturarealer på Amager Fælled, vil fuldende de seneste 25 års udvikling af Københavner-bydelen, Ørestad Syd. Alle FNs 17 verdensmål implementeres i dette ambitiøse boligprojekt.

ET VARTEGN FOR FREMTIDEN

UN17 Village opføres af NREP og projektet har en unik tilgang til bæredygtighed, da FN’s 17 verdensmål for første gang nogensinde anvendes som et decideret designværktøj, og bebyggelsen kommer til at sætte helt nye standarder for bæredygtigt byggeri, idet samtlige verdensmål omsættes til konkrete løsninger i ét ambitiøst byggeprojekt.

FNs 17 verdensmål er søsat for at øge menneskers fysiske og mentale livskvalitet verden over, og med UN17 Village vil NREP udvikle og opføre et samlet byggeri med det ambitiøse mål at integrere alle 17 Verdensmål i dette ene projekt.


EN BÆREDYGTIG LANDSBY I ØRESTAD

UN17 Village vil bestå af fem bygninger der vil komplementere hinanden, hvor hver bygning målrettes forskellige beboere fra unge nyuddannede, der ikke er klar til at slå sig ned for alvor, over forskellige familietyper til seniorboliger. Der vil være små lejligheder til singler, hjem der forener arbejde og fritid, samt mere traditionelle familieboliger.

Bygningerne grupperes omkring fællesarealer herunder spisesteder for beboere og folk der kommer forbi, en sundhedsklinik som vil fokusere på beboernes sundhed og trivsel, og et helsecenter med fitnesscenter. Desuden finds en delecentral, som vil fungere som samlingssted og inspiration for en bæredygtig livsstil baseret på cirkulær økonomi.

Tankerne bagved byggeriet har været at skabe en landsby med forskellige boligtypologier der imødekommer beboere på tværs af generationer og skiftende familiemønstre. UN17 Village er udformet med fokus på tryghed, det nære miljø og med mange faciliteter og steder, hvor områdets beboere kan mødes.

UN17 Village vil med sine 535 lejligheder blive hjem for ca. 800 mennesker i 2023. Skriv dig på interesselisten nedenfor og vi vil løbende holde dig opdateret med nyheder og udlejningsstart for lejlighederne i UN17 Village.

Skriv dig på interesselisten til UN17 Village

Ved at skrive dig på interesselisten får du direkte besked når udlejningen starter

consentPrivacy*
Hidden
consentMarketing
This field is for validation purposes and should be left unchanged.