UN17 VILLAGE

På spidsen af Ørestad opføres UN17 Village, som med sin enestående beliggenhed, afgrænset af de vidtstrakte naturarealer på Amager Fælled, vil fuldende de seneste 25 års udvikling af Københavner-bydelen, Ørestad Syd.

UN17 Village bliver som det første byggeri nogensinde skabt ud fra en metode, der inkorporerer samtlige af FNs 17 verdensmål.

EN BEVÆGELSE FOR FREMTIDEN

UN17 Village opføres af NREP og er blandt de mest ambitiøse bæredygtige byggerier i verden. Det er en komplet metode, der adresserer og anvender alle FNs 17 verdensmål i en helhedsløsning.

Denne unikke tilgang kommer til at sætte helt nye standarder for bæredygtigt byggeri, idet samtlige verdensmål omsættes til konkrete løsninger i ét ambitiøst byggeprojekt.

FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling har som formål at øge menneskers fysiske og mentale livskvalitet verden over. Med UN17 Village udvikler og opfører NREP for første gang et samlet byggeri, der til fulde integrerer denne ambitiøse globale udviklingsdagsorden.

EN BÆREDYGTIG LANDSBY I ØRESTAD

UN17 Village revolutionerer bæredygtige boligformer og vil bestå af fem bygninger, der komplementerer hinanden. Hver bygning målrettes forskellige beboere fra unge nyuddannede, over forskellige familietyper til seniorboliger. Der vil være små lejligheder til singler, hjem der forener arbejde og fritid, samt mere traditionelle familieboliger.

Bygningerne grupperes omkring fællesarealer, herunder spisesteder for beboere og besøgende, en sundhedsklinik, som vil fokusere på beboernes sundhed og trivsel og et helsecenter med fitnesscenter. Desuden finds en delecentral, som vil fungere som samlingssted og inspiration for en bæredygtig livsstil baseret på cirkulær økonomi.

Tankerne bagved byggeriet har været at skabe en landsby med forskellige boligtypologier, der imødekommer beboere på tværs af generationer, interesser og skiftende familiemønstre. UN17 Village er udformet med fokus på fællesskab, tryghed og det nære miljø med mange faciliteter og steder, hvor områdets beboere kan mødes.

For at reducere byggeriets samlede klimaaftryk, arbejdes der kontinuerligt med bæredygtige materialer, ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi.

EN BÆREDYGTIG LANDSBY I ØRESTAD

I UN17 Village er der tænkt bæredygtighed og innovation ind i alle detaljer og byggeriet vil med sine 535 lejligheder blive hjem for ca. 800 mennesker i 2023.

Skriv dig på interesselisten nedenfor og vi vil løbende holde dig opdateret med nyheder og udlejningsstart for lejlighederne i UN17 Village.