Familien Heiss har fundet drømmehjemmet i Banehaverne

Kenneth, Lillian og deres søn Noah Heiss bor i en lejlighed i Ørestad, men inden længe rykker de teltpælene op og flytter til Brøndby. De har nemlig lejet et af Banehavernes helt nye rækkehuse.

Familien har længe drømt om mere plads, rolige omgivelser, en lille have og ikke mindst et godt fællesskab med andre naboer. Alt det tror de på, at de får i deres nye hjem.

Banehaverne er en helt ny boligejendom, som strækker sig over 6 karréer og byder på både lejligheder og rækkehuse. Bygningerne bindes sammen af 6 gårdrum med forskellige temaer. Her kommer legearealer, rolige opholdszoner, grønne bede og meget mere.

Slog til, så snart muligheden bød sig

Lillian har længe fuldt med i opførelsen af Banehaverne. Hendes arbejde ligger nemlig tæt på byggepladsen, og den bus, hun tager til og fra arbejde, kører lige forbi.

”Jeg så, da den gamle bygning blev revet ned, da man begyndte at opføre den nye bygning, og da ’Juli Living’ – skiltet kom op. Og så snart der blev åbnet for interesselisten, skrev jeg mig op. Jeg vidste nemlig bare, at det var her, vi skulle bo,” siger hun smilende.

Der gik ikke længe fra, at parret havde været til åbent hus til, de skrev under på lejekontrakten til det enderækkehus, de drømte om.

Drømmer om gode rammer til familien

Kenneth og Lillian satte gang i boligsøgningen, fordi at de ønskede bedre rammer for deres lille familie.

”Vi faldt for Banehavernes rækkehuse, da de er super godt indrettet. På førstesalen indretter vi os med soveværelse med walk-in-closet, badeværelse og ikke mindst et hyggeligt værelse til Noah. Nedenunder har vi køkken, badeværelse og stue,” fortæller Kenneth og fortsætter: ”Vi får også vores egen have, hvor Noah kan lege, og vi kan grille om sommeren.”

Familien håber også på, at der kommer til at blomstre et fællesskab mellem Banehavernes bygninger.

”Vi drømmer om at kunne mødes med naboerne i gårdrummene og drikke en kaffe, mens børnene leger. Og måske spise sammen i det grønne en sommeraften,” siger Lillian.

”Her har vi alt, vi behøver”

Banehaverne ligger lige ved et hyggeligt villakvarter, og med kort afstand til natur ved både vand og skov. Området byder også på gode skoler, daginstitutioner, fritidstilbud, gode shoppingmuligheder og meget mere. Disse kvaliteter har også spillet en rolle, da familien valgte deres nye hjem.

”Vi føler, vi har alt, vi behøver i området omkring Banehaverne. Vi har Glostrup Shoppingcenter lige op ad gaden, institutioner til Noah og gode legepladser,” fortæller hun og smiler over til Noah, som løber rundt og sparker til en lille fodbold.

”Han har elsket bolde lige siden han var helt lille, ” indskyder Kenneth. ”Der er jo også gode muligheder for, at han kan komme til at spille fodbold i Brøndby,” griner han.

Hvad fremtiden ellers vil binge, kan parret ikke forudsige, men en ting er sikkert: De ønsker at blive boende i Banehaverne længe.