Banehaverne

Banemarksvej 18 m.fl.
2600 Glostrup og 2605 Brøndby

Nye og moderne lejeboliger for alle

LIGE NU: Kun 1 måneds depositum på udvalgte boliger!

Velkommen til Banehaverne – en moderne boligejendom, som strækker sig over 6 karréer og byder på hele 663 lejeboliger. Her finder du både rummelige rækkehuse og moderne lejligheder, skabt til alle aldre og familiesammensætninger. Bygningerne bindes sammen af 6 unikke gårdrum med forskellige temaer.

Med en bolig her får du et af de ældste villakvarterer i Brøndby og Glostrup til nabo samt et nærmiljø, der imødekommer alle behov – uden undtagelse. Du bliver en del af et levende lokalmiljø i rivende udvikling.

Glæd dig til at invitere familien på brunch i dit æstetiske og lyse køkken-alrum eller nyde en kaffe med naboen i ét af de smukke gårdrum, mens børnene slår sig løs i legeområderne. Og med blot 20 minutters rejse til Københavns Hovedbanegård, er den pulserende storby aldrig langt væk.

Kontakt Juli Living for mere information.
Telefon: 70 22 06 10
Email: [email protected]

Se området

Eftertragtet område i udvikling

I Banehaverne kommer du til at bo side om side med både Kirkebjergs nye boligkvarter, Brøndbys ældste villakvarter og børnefamilier, unge og ældre, der vælger området for sine mangfoldige og oplevelsesrige omgivelser.

Her er storslået natur ved både vand og skov, gode skoler og daginstitutioner og et væld af fritidstilbud inden for både friluftsliv, idræt og kreative aktiviteter. Alt sammen er med til at skabe de bedste forudsætninger for en hverdag, der glider nemt og er rig på sjove og spændende muligheder.

Banehaverne er placeret midt mellem Vestskoven og Brøndby Strand. Her er super forhold for pendleren, 5 min. til Glostrup Station og den kommende letbane og et nærmiljø, der imødekommer ethvert behov uanset alder og interesse.

“Her har vi alt vi ønsker os til både hverdag og fritid inden for gå- og cykelafstand”

Find Tilde i Vallensbæk Mose
I mosen kan børnene gå på opdagelse og lede efter Lille Tilde, som er en kæmpe trold skabt af affaldstræ og andre genbrugsmaterialer.

Brøndby Strand

Brøndby Strand er en af områdets absolutte perler. Her er det hele oplandet, der flokkes for, at nyde lange dage ved vandet på den børnevenlige strand.

Brøndby Havn

Tag venner og familien med til den hyggelige lystbådehavn. Her skaber bådejerne, omgivelserne og de besøgende en skøn atmosfære omkring både, legeplads, vandet og ishuset.

Herstedhøje naturcenter

Midt i Vestskovens naturskønne omgivelser tilbyder Herstedhøje Naturcenter blandt andet lån af udstyr til oplevelser i skoven, bålhuse og naturskole til områdets børn og unge.

Brøndbyvester
Landsby

Brøndbyvester Landsbys stråtækte bindingsværkidyl udgør et særligt stemnningsfuldt område for romantiske gåture, eller for ture med hund og børn på løbecykel.

Vestvolden

Vestvolden strækker sig over fire kommuner og hele 15 kilometer med spændende, fredede historiske bygningsværker og natur. Her er bl.a. asfalterede cykel- og løberuter og elektroniske skattekort til mobilen.

Vesterled villakvarter

Vesterled er et af Brøndbys ældste villakvarterer. De første grunde blev i 1920’erne udstykket til københavnere, der ville ud af byen og have luft, natur og plads omkring sig.

Shopping­­center 

Glostrup Shoppingcenter tilbyder udover de populære butikker masser af gode spisesteder, shows, foredrag, koncerter og workshops gennem hele året, for både voksne og børn.

Biograf

Biografen i Glostrup viser altid de mest populære film, ligesom her er senior bio, koncerter, mulighed for børnefødselsdage og filmklubber til både voksen og børn.

Shopping­­center 

Glostrup Shoppingcenter tilbyder udover de populære butikker masser af gode spisesteder, shows, foredrag, koncerter og workshops gennem hele året, for både voksne og børn.

Biograf

Biografen i Glostrup viser altid de mest populære film, ligesom her er senior bio, koncerter, mulighed for børnefødselsdage og filmklubber til både voksen og børn.

Unikt golf center
Du har det smukke Copenhagen Golf Center inden for rækkevidde, som er et af Danmarks mest moderne golfcentre med Pay & Play.

Padel, SUP og meget mere

I er tæt på et kæmpe udvalg af idræts- og fritidsaktiviteter. SUP boards, padel tennis og foreninger med de mest populære sportsgrene.

Svømmehal

I Glostrup Svømmehal er der tilbud for alle – fra babyer til seniorer. Her er sanse­rutsjebane, AquaGlide forhindrings­bane og motions- og lege­bassiner.

Padel, SUP og meget mere

I er tæt på et kæmpe udvalg af idræts- og fritidsaktiviteter. SUP boards, padel tennis og foreninger med de mest populære sportsgrene.

Svømmehal

I Glostrup Svømmehal er der tilbud for alle – fra babyer til seniorer. Her er sanse­rutsjebane, AquaGlide forhindrings­bane og motions- og lege­bassiner.
“I Banehaverne er du tæt på natur, skoler og masser af aktiviteter”
Banehaverne – spændende muligheder lige uden for døren

Se ejendommen

Moderne rækkehuse og lejligheder 

Banehaverne er opført med fokus på at leve livet bedst. Her suppleres boligerne af 6 flotte gårdrum, der forbindes af en lang sti, som snor sig gennem hele komplekset og ender i Kilen.

Kilen er et stort aktivitetsområde med bl.a. multibane og aflukket hundegård. Her er der plads til leg og boldspil og til, at de firbenede familiemedlemmer kan løbe og lege frit. I gårdrummene anlægges der sanselegepladser og grønne fællesarealer, hvor det gode naboskab kan dyrkes og hvor nye venskaber mellem både voksne og børn kan blomstre i takt med den frodige beplantning.

I forbindelse med udvikling af projektet har det været vigtigt at skabe boliger med bedst mulige lysindfald. En af de særlige fordele ved netop at bo i Banehaverne er at boligerne er orienteret således at de fleste boliger har direkte og uhindret udsigt over et stort villaområde. Det giver en ro og masser af sol på de sydvendte altaner.

Facaderne varierer i farve og hver etape beklædes med mursten i forskellige nuancer som danner en flot baggrund til udemiljøerne og giver et smukt kig gennem gårdrummene. De forskellige nuancer på facadestenene understreger det organiske udtryk og sammen med de farvede døre og vinduespartier dannes der et spændende og moderne udtryk.

”Vores drømmehjem er i Banehaverne”

Lillian Heiss har længe fuldt med i opførelsen af Banehaverne.

”Jeg så, da den gamle bygning blev revet ned, da man begyndte at opføre den nye bygning, og da ’Juli Living’ – skiltet kom op. Og så snart der blev åbnet for interesselisten, skrev jeg mig op. Jeg vidste nemlig bare, at det var her, vi skulle bo,” siger hun smilende.

Familien Heiss drømmer nemlig om mere plads, rolige omgivelser, en lille have, gode legepladser og fællesskab med andre naboer.

Det, tror de på, at Banehaverne i Glostrup og Brøndby kan give dem.

”Vi faldt for Banehavernes rækkehuse, da de er super godt indrettet og har en skøn have, hvor vores søn kan lege. Jeg har allerede en klar idé om, hvordan vi skal indrette os og få skabt et dejligt hjem her,” fortæller Kenneth Heiss. Til februar flytter de ind i et rækkehus her, og de kan ikke vente.

“Banehaverne er opført med fokus på at leve livet bedst. Her suppleres boligerne af 6 flotte gårdrum, der forbindes af en lang sti.”

Nyd udsigten fra egen altan

Forestil dig at nyde eftermiddagen på din private altan med en kop kaffe og udsigt til grønne områder, legende børn og ikke mindst Vesterled, et af Brøndbys ældste villakvarterer. Det ville være ret skønt, ikke?

I skabelsen af Banehaverne har arkitekterne haft fokus på at sikre det bedst mulige lysindfald i boligerne samt direkte og uhindret udsigt over et stort villaområde. Det giver en ro, glæde og masser af sol på de sydvendte altaner.

Dette er blot nogle af de herligheder, Banehaverne byder på.

Rækkehuse med rummelige haver

Rækkehusene har deres eget havestykke, som kan skabe meget glæde i din hverdag. Her kan du nyde aftensmaden med familien, drikke en kop te eller læse en god bog.

Lejligheder med sydvendte altaner

Alle lejlighederne har deres egen sydvendte altan. Nyd frirummet, solen og hyggen sammen med familie og gode venner.

6 fantastiske gårdrum

Nyd Banehavernes skønne gårdrum sammen med naboer og venner. Her er sanselegepladser til børnene og grønne arealer til glæde for alle. 

Kilen – et unikt aktivitetsområde

Her finder du bl.a. en multibane med plads til leg og boldspil og en hundegård, hvor de firbenede familiemedlemmer kan løbe og lege frit. 

Rummeligt og lyst soveværelse

Afslut dagen på bedst mulig vis i dit hyggelige soveværelse med god plads og store vinduesparter, der sørger for masser af naturligt lys.

Flot og stilrent bade­værelse
Start dagen roligt ud i det stilrene og funktionelle bade­værelse med god plads til flere familie­medlemmer.

Egen vaske­­­maskine og tørre­­tumbler

Badeværelset byder blandt andet på vaskemaskine og tørretumbler, der gør vaskedagen nem og effektiv. 

Indret værelser til dine behov

Boligen byder på skønne værelser, som du kan indrette til netop dine behov. Det kan være, du har brug for et hjemmekontor, et hobbyrum eller noget helt tredje.

Skab hyggelige børne­værelser

De rummelige og lyse værelser kan også indrettes til børneværelser med god plads til både leg og afslapning.

God plads til opbevaring

Vi har tænkt en moderne families behov for opbevaring ind i række­husene. Her finder du blandt andet et opbevarings­rum under trappen.

Walk-in til det moderne menneske

I dit nye rækkehus finder du et moderne walk-in, som gør, at du nemt og hurtigt kan få et overblik over tøj og sko.

En lille grøn oase

Alle rækkehuse har deres eget havestykke, som kan give dig masser af værdi og glæde. Her kan du plante blomster, stille dine yndlingskrukker frem, dyrke krydderurter og meget, meget mere. Du kan også skabe et hyggeligt hjørne med bord, stole, puder og tæpper. Et ideelt sted til at nyde aftensmaden med familien, drikke en kop te eller læse en god bog.

Du har altså mulig for at skabe din helt egen grønne oase. Og det samme har dine naboer. Prøv at forestil dig, hvor smukt det bliver, når en række personlige oaser blomstrer op i Banehaverne. Der er meget at glæde sig til.

“I forbindelse med udvikling af Banehaverne har det været vigtigt at skabe boliger med bedst mulige lysindfald”

Fakta

Banehaverne er tegnet af SWECO Architects og byder på 58 rækkehuse og 605 lejligheder i varierende størrelser og udformninger.

Banehaverne er skabt med høje krav til bæredygtighed – og har fået et guld certifikat i bæredygtighedsordningen DGNB. Banehaverne er tegnet af den talentfulde tegnestue SWECO architects, der har lagt vægt på at skabe æstetiske bygninger i brune nuancer med gode mulighed for at dyrke fællesskabet.

Ejendommen byder helt ekstraordinært på 6 gårdmiljøer med faciliteter for børn i alle aldre og for voksne, der ønsker at nyde både ro, hyggeligt samvær og en aktiv fritid. Gårdrummene er forbundet af et internt stisystem, der gør det nemt at komme fra den ene gård til den anden.

Her er gode parkeringsmuligheder i terrænniveau og i kælder samt overdækket cykelparkering.

Se boligerne

Lyse og rummelige lejligheder

Banehaverne byder på 605 spritnye lejligheder med 2-5 værelser. Uanset om du er enlig, et par eller en del af en større familie, har vi således lejligheder, der passer til netop dine behov.

Lejlighederne er designet med et stort fokus på detaljerne – fra det naturlige lysindfald til den rummelige fornemmelse.

Et af lejlighedernes store aktiver er det rummeligt køkken-alrum, som er skabt til at samle familien. Glæd dig til at kokkerere velsmagende middage i det stilrene køkken fra Invita med integrerede hvidevare, eller nyde en rolig aften på din private altan eller terrasse.

Lejlighederne er skabt med store gulv-til-loft vinduer, som sikrer et godt lysindfald og en flot udsigt over nabolaget samt de grønne gårdområder.

Vi har langt stor vægt på at designe badeværelser, der er både smukke og funktionelle. Her finder du en vaskesøjle, der gør tøjvasken nem og overskuelig.

Alle boligerne i Banehaverne er indrettet med brede, massive plankegulve og gulvvarme. Flere af boligerne er desuden indrettet med både walk-i- closet og køkkenø.

Endeligt har vi sørger for gode parkeringsmuligheder med parkeringspladser i både terrænniveau og kælder samt et depotrum, så der er god plads til opbevaring.

“I Banehaverne bliver der opført 605 helt nye og rummelige lejligheder med 2-5 værelser”

Nyd hverdagen i lyse rum

Se frem til at nyde morgenmaden i boligens rummelige køkken-alrum, der takket være store vinduespartier bades i sollys. 

Nyd kaffen på den private altan

Din bolig byder på en privat altan, hvor morgenkaffen kan nydes i ro og mag, inden arbejdet kalder. 

Store vinduer og godt lysindfald

De store vinduespartier sørger for, at boligerne bades i dagslys samtidig med, at den grønne natur inviteres indenfor. 

Stilrent og funktionelt køkken

Glæd dig til at kokkerere velsmagende middage til familien i dit nye og stilrene køkken fra Invita.

Funktionelle løsninger

Køkkenet byder på praktiske og funktionelle løsninger – alt sammen noget, der bidrager til, at madlavningen bliver en ren fornøjelse.

Åbent og lyst køkken

Det store og åbne køkken-alrum inviterer til, at I som familie er sammen. Her kan de voksne lave mad, mens børnene tager en slapper i sofaen.

Rummeligt og lyst soveværelse

Nyd rolige morgener med familien i dit rummelige og lyse soveværelse, inden dagen for alvor begynder. 

Stilrent  badeværelse

Start morgenerne roligt ud i dit stilrene badeværelse med god belysning og opbevaringsplads. Her finder du også vaskesøjle, som gør tøjvasken nem og effektiv. 

Gode værelser til børn og voksne

Her findes boliger til ethvert behov. Indret dig med hyggelige børneværelser, hobbyrum, hjemmekontor eller noget helt fjerde. 

God plads til opbevaring og walk-in

Rækkehusene er perfekt egnede til børnefamilien. Boligerne fordeler sig over to etager og er lyse, indbydende og indretningsvenlige. 

“I Banehaverne finder du 58 unikt designede rækkehuse med god plads til dig og din familie”

Skønne rækkehuse med plads

Banehaverne byder på 58 unikt designede rækkehuse med en størrelse på 110-120 kvm og fire værelser. Her er altså god plads til dig og din familie – uanset hvor stor den er.

Hver bolig er omhyggeligt designet med et skarpt øje for detaljerne, fra materialevalg til gennemtænkte planløsninger.

Når du træder ind i rækkehuset, vil du først blive mødt af entréen, der fører direkte til det centrale køkken-alrum – et sted vi forestiller os, bliver familiens hjerte. Her får du funktionalitet og kvalitet i enhver kvadratmeter. Det stilrene køkken fra Invita, med integrerede løsninger, er ingen undtagelse. På denne etage finder du også gæstetoilet samt udgang til eget havestykke med tilhørende skur.

Ovenpå finder du tre rummelige værelser og et stilfuldt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle.

Alle boligerne i Banehaverne er indrettet med brede, massive plankegulve, gulvvarme og store gulv-til-loft vinduespartier, der sikrer optimal naturlig belysning. Flere af boligerne er desuden indrettet med både walk-in-closet og køkkenø. Her får du også et depotrum, så du aldrig mangler opbevaringsplads.

Her er gode parkeringsmuligheder med parkeringspladser i både terrænniveau og kælder.

Rummelige og lyse rum

Rækkehusene er designet til de behov, moderne mennesker har i dag. Her finder du lyse og veldisponerede rum, som du kan indrette til netop dine behov. 

Store vinduer sikrer masser af lys

De store gulv-til-loft vinduespartier sørger for, at boligen bades i dagslys samtidig med, at naturen inviteres indenfor. 

Stilren trappeopgang forbinder etager

En stilren trappeopgang opført i gode materialer forbinder rækkehusets etager med hinanden. 

Stilrent køkken med god plads

Din nye bolig byder på et stilrent køkken med funktionelle løsninger. Her bliver det en fornøjelse at kokkerere velsmagende måltider til familien.

Lækre og funktionelle løsninger

Køkkenet byder på funktionelle løsninger i et stilrent design, der bidrager til, at madlavningen bliver en ren fornøjelse.

Åbent og lækkert køkken-alrum

Boligens åbne køkken-alrum inviterer familien til at samles – om madlavningen, lektier, et kortspil eller noget helt fjerde.

Plads til gæster og hyggelige stunder

Det store og lyse køkken-alrum er det perfekte sted til fødselsdagsbrunch med familien, drinks med vennerne eller bare hygge på en hverdagsaften.

Rummeligt og lyst soveværelse

Afslut dagen på bedst mulig vis i dit hyggelige soveværelse med god plads og store vinduesparter, der sørger for masser af naturligt lys.

Flot og stilrent bade­værelse
Start dagen roligt ud i det stilrene og funktionelle bade­værelse med god plads til flere familie­medlemmer.

Egen vaske­­­maskine og tørre­­tumbler

Badeværelset byder blandt andet på vaskemaskine og tørretumbler, der gør vaskedagen nem og effektiv. 

Indret værelser til dine behov

Boligen byder på skønne værelser, som du kan indrette til netop dine behov. Det kan være, du har brug for et hjemmekontor, et hobbyrum eller noget helt tredje.

Skab hyggelige børne­værelser

De rummelige og lyse værelser kan også indrettes til børneværelser med god plads til både leg og afslapning.

God plads til opbevaring

Vi har tænkt en moderne families behov for opbevaring ind i række­husene. Her finder du blandt andet et opbevarings­rum under trappen.

Walk-in til det moderne menneske

I dit nye rækkehus finder du et moderne walk-in, som gør, at du nemt og hurtigt kan få et overblik over tøj og sko.

Fakta

De 605 lejligheder og 58 rækkehuse er alle skabt med fokus på optimal planløsning, godt lysindfald og plads til hele familien.

Boligerne findes i flere størrelser og med et forskelligt antal værelser. Alle boliger har egen altan eller havestykke, moderne køkken fra Invita samt lyst badeværelse med vaskesøjle.

En spændende detalje ved rækkehusene er at de er i 2 etager. Dette giver en spændende planløsning og interessante muligheder i forhold til indretning. Til rækkehusene hører desuden et skur til opbevaring af diverse.

Udlejningen er boligerne er netop begyndt, og de første boliger forventes klar til indflytning primo 2024.

Se ledige boliger

Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status

Gå ikke glip af din drømmebolig!

Tilmeld dig vores åbent hus arrangement og kom og mærk, hvordan det vil være at bo her. 

Vi glæder os til at vise dig rundt og besvare alle dine spørgsmål.