BANEHAVERNE

Banehaverne er et nyt boligbyggeri med 663 lejeboliger, der skyder op på Banemarksvej. Byggeriet er opført af AG Gruppen i samarbejde med Nordea og NREP. Her kan man bo i enten rækkehus eller lejlighed og gå opdagelse igennem de 6 store gårdhaver der indrettes i forskellige temaer, der både indbyder til fællesskab, leg og ro.

Du kan læse mere om fremdriften af byggeriet på AG Gruppens hjemmeside.

6 GÅRDRUM

På den gamle Semler/SMC grund i Glostrup skyder nu et nyt og spændende boligbyggeri op. Et byggeri der strækker dig over 6 karréer der forbindes med et stisystem som giver beboerne en unik mulighed for at bevæge sig igennem bebyggelsen og gå på opdagelse i de forskellige gårdrum. Her holdes fast i den hundrede år gamle tradition og tro på: at flere kan bo bedre sammen, hvis det gøres i grønne omgivelser. Går man gennem Banehaverne træder man for hver karré ind i et nyt gårdrum der åbner op for samvær, leg eller ro.

Legepladserne er tænkt til flere aldre, og fællesarealerne bliver både indrettet til dem der dyrker motion og dem der hellere vil dyrke en bog. Alt i alt, vil Banehaverne have mere at byde på end kvadratmetre til en go´ pris. De vil byde på fællesskaber, på ro, på en central beliggenhed og allervigtigst: Banehaverne vil gerne vokse sammen med dig, din familie og nye naboer. Haverne vil nemlig altid være i udvikling. Bogstaveligt talt. En have er jo hvad man gør den til. Og du er inviteret

LEJLIGHED ELLER RÆKKEHUS

Lejlighederne fås fra 2- til 5 værelses boliger og har enten altan eller terrasse. Nogle af de største boliger har både badeværelse med toilet samt ekstra toilet. Flere af boligerne har god udsigt ud over Vesterleds villakvarter.

Rækkehusene er i 2 etager med badeværelse og 3 værelser på øverste etage samt stue, køkken og toilet i nederste etage. Her er direkte udgang til lille have/ terrassestykke og man har eget skur.

Boligerne udbydes i etaper og du vil blive orienteret hver gang vi udbyder nye boliger hvis du skriver dig op på nedenstående interesseliste.

INFORMATION OM BANEHAVERNE

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Banehaverne, har du alting i nærheden.