Fløjhusene

Vestfløjen, Østfløjen og Ruten
2700 Brønshøj

Moderne lejeboliger i et levende boligområde

Velkommen til Fløjhusene, et nyt boligbyggeri i det forvandlede Tingbjerg. Her smelter bylivet sammen med naturskønne områder og det praktiske hverdagsliv har de absolut bedste rammer.

Glæd dig til at flytte ind i en sprit ny lejebolig, hvor kvalitetsmaterialer præger hver en detalje. Lejlighederne varierer mellem 2-5 værelser, fordelt på 67 – 144 m2, og alle har egen altan, tagterrasse eller terrasse i forskellige størrelser.

Tingbjerg gennemgår en stor forvandling, og er i dag et attraktivt, levende og naturskønt boligområde for alle aldersgrupper og familiesammensætninger. Tag børnene med på en af de mange legepladser, få kulturelle oplevelser i det arkitektoniske kulturhus eller nyd en middag med din bedre halvdel i et af områders caféer eller restauranter.

Mulighederne her er mange!

Kontakt Juli Living for mere information.
Telefon: 70 22 06 10
Email: [email protected]

Se området

En del af en spændende byudvikling

Tingbjerg gennemgår en gennemgribende byudvikling, hvor fokus er at skabe et naturskønt og levende område med blandede boliger og familier. I området skyder nye boligblokke op, og det samme gør grønne arealer med legeområder og rolige opholdszoner samt butikker og caféer.

Her har du alt, du behøver for at leve en nem hverdag med masser af livskvalitet. Nyd de naturskønne omgivelser ved Utterslev Mose, tag børnene under armen og besøg Bondegården tæt på eller få en på opleveren i det æstetiske kulturhus.

Her har du også gode transportmuligheder, og efter 10 minutter i bil kan du stå midt på Rådhuspladsen.

Foto: Per Morten Abrahamsen

En autentisk bydel

For et par år siden besøgte Ida og Waqas Tingbjerg, og hvad der skulle blive deres fremtidige hjem, for første gang.

“Vi cyklede en tur herud og blev overraskede over, hvor grønt, åbent og stille her er, og hvor tæt Tingbjerg egentlig ligger på byen,” fortæller Waqas.

I dag bor de i et rækkehus her, og har fået sønnen Kai. Og særligt fællesskabet her betyder meget for dem.

”Fællesskabet er opstået, uden vi har forceret det, og det er enormt praktisk, at vi både kan hjælpe hinanden og måske spise sammen, hvis vi alligevel mødes i haven, fordi børnene leger,” siger Waqas.

Læs mere om Ida og Waqas oplevelse her: Magasinet Bolius – 2023-08-25 (e-pages.dk)

Gå på opdagelse i lokalområdet 

“I Fløjhusene får du den ideelle kombination af natur- og byliv på én og samme gang”

Tingbjerg kulturhus

Smuk arkitektur, spisning og teatermagi. Det er blot nogle af de punkter Tingbjerg Kulturhus har på dagsordenen. Du kan godt glæde dig!

Skole i Tingbjerg
I dette charmerende område finder du både en skole og nye daginstitutioner, hvilket skaber det perfekte miljø for familier med børn.

 Ta’ en svømmetur

I områdets svømmehal kan du forbedre din kondition og have det sjovt samtidig.
Previous slide
Next slide

Oplev kirsebærtræernes skønhed

Ved indgangen til det charmerende Nordvest kvarter finder du de smukke japanske kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård.

Ved Nordvest ligger en ’social kantine’

Det betyder, at Tekno Eatery leverer måltider til både de ansatte i de nærliggende virksomheder og alle dem, der befinder sig i nabolaget.

En pizza er mere end blot en pizza
– I hvert fald ikke hos Tribeca. Her har ejerne etableret det, de betegner som “Pizza Lab”, hvor de udfordrer og fornyer det klassiske napolitanske pizzakoncept.
Previous slide
Next slide

Nyd naturen ved Utterslev mose

Oplev roen og skønheden i naturen ved Utterslev Mose. Slap af, tag en gåtur, og fordyb dig i det naturskønne område.

Masser af legepladser til de små

Tag dine børn med til legepladserne i området. Her kan de lege, grine og udforske, mens du nyder øjeblikket sammen med dem.

Besøg bondegården ved Tingbjerg

Et gratis fritidstilbud hvor både sociale og menneskelige egenskaber styrkes​.

Previous slide
Next slide

“Kombinér bylivet med områdets dejlige naturoaser, og få det praktiske til at gå op i en højere enhed”

Fløjhusene – Tæt på byens puls og naturskønne områder
Midtfløjene 2700 Brønshøj finder du denne ejendom

Se ejendommen

Moderne arkitektvisioner med referencer til fortiden

Fløjhusene ligger op ad Tingbjergs hovedgade ”Ruten”, og består af fem boliglænger anlagt omkring et indre gårdrum, der tilsammen afslutter en eksisterende karrébebyggelse.

Byggeriet opføres i tre og fire etager i gule tegl og er en nyfortolkning af Steen Ejlers Rasmussens arkitektur med lave de sadeltage, en flot indramning af vinduer og opdeling af facaderne i præcise felter. Boligerne lægger sig op ad og ind i områdets øvrige bevaringsværdige arkitektur, men fremstår helt moderne i sit formsprog. Et nik til fortiden med blik på nutidens behov.

Bag den visionære arkitektur findes arkitektfirmaet ERIK arkitekter, en velrenommeret og veletableret tegnestue, der især har et stærkt fokus på at skabe tidløse og holdbare arkitektoniske løsninger.

Som bygherre på projektet står Innovater Melius, Innovater A/S, der med afsæt i private/almene samarbejder, fokuser på at skabe forbedringer for eksisterende boligkvarter.

“Bag den visionære arkitektur findes arkitektfirmaet ERIK arkitekter, en velrenommeret og veletableret tegnestue”

Fakta

Ejendommen byder på moderne lejeboliger, som alle inkluderer praktiske bekvemmeligheder som elevator i alle opgange.

Vores grønne gårdareal er det ideelle sted for børnene at lege på legepladserne, og du behøver ikke bekymre dig om parkering, da vi tilbyder fri parkering.

Nyd Fløjhusenes dejlige uderum

I Fløjhusene har arkitekterne også gjort plads til leg og samvær i gårdmiljøet, der byder på græsarealer og flere legepladser, hvor børnene kan finde tætte legekammerater i nærmiljøet. Derudover vil der være fællesområder med borde og bænke samt hyggelige kroge, hvor folk kan mødes for at koble af, deltage i sociale aktiviteter og spise god mad sammen.

Derudover har der været fokus på at skabe biodiversitet og spirende, grønne zoner i det åbne gårdrum. Der skabes et skønt plantemiljø med bede i gården og langs ejendommen. Stedsegrønne klatreplanter, fjerbuske, fyrretræer, kirsebærtræer og æbletræer er blot et udvalg af den varierede beplantning, du kan finde i Fløjhusene.

Se boliger

Moderne lejeboliger med masser af lys

I Fløjhusene får du en gennemført lejebolig med moderne grå køkkener, der tilfører et friskt touch. Du kan forvente lækre kvalitetsmaterialer over alt, flotte egetræsgulve og eksklusivt designerkøkken fra Invita. Badeværelserne er rummelige med gulvvarme og vaskesøjle, så alt er bekvemt og praktisk. De åbne køkken-alrum skaber en rummelig atmosfære og lader masser af naturligt lys strømme ind.

Fløjhusenes lejligheder er 2-5 værelser og veksler i størrelse fra 67-144 m2, hvor alle har egen altan eller terrasse. Egetræsgulvene og de råhvidmalede vægge reflekterer solens stråler og skaber et behageligt lysindfald i hele boligen. Indbyggede garderobeskabe med hylder og garderobestang giver dig hurtig og nem opbevaringsplads. For tøjvask er der en praktisk vaskemaskine og tørretumbler på det rummelige badeværelse.

Fløjhusene II byder på indbydende og unikke tagboliger, hvor skråvæggene tilføjer en helt særlig charme og hygge til boligen. Ovenlysvinduerne sikrer et fantastisk naturligt lys i hele boligen. Tagboligerne i Fløjhusene II er perfekt til dig, der ønsker en unik og charmerende bolig, der er nem at indrette både praktisk og stilfuldt.

Enkelte tagboliger er udstyret med egen tagterrasse, hvor du kan skabe dit eget lille grønne hjørne med planter og urter.

“Alle boliger har terasse eller altan, hvor du kan nyde udsigten”

Store lyse køkken-alrum

Boligerne er indrettet med et lyst og rummeligt køkken-alrum med masser af plads til madlavning og hyggelige stunder.

Masser af lys fra store vinduer

De store gulv-til-loft-vinduer fylder rummet med naturligt lys og skaber en åben atmosfære.

Udgang til egen altan eller terrasse

Nyd dit eget private udendørsområde med en altan eller terrasse, hvor du kan slappe af, nyde frisk luft og skabe din egen oase.

Previous slide
Next slide
Køkken med plads til hele familien

Moderne og rummelige HTH-køkkener, hvor hele familien kan samles til madlavning.

Moderne grå køkkener

Nogle af vores boliger er udstyret med elegante grå køkkener, der passer perfekt til en moderne livsstil.

Gode hårde hvidevarer og armaturer

Vores boliger er udstyret med hårde hvidevarer fra Siemens og Bosch samt stilfulde armaturer fra Børma.

Previous slide
Next slide

Store lyse værelser

Her får du skønne og rummelige værelser med gulv-til-loft-vinduer, der sikrer masser af naturligt lys.

Farvel til kolde badeværelsesgulve

I Fløjhusene kan du nyde gulvvarmen, der gør det behageligt at betræde med bare fødder.

Klassisk design med antracitgrå detaljer

Badeværelsernes stil er klassisk med et enkelt design, der inkluderer antracitgrå klinker. Dette gør det nemt for dig at tilføre badeværelset dit personlige præg.

Effektive armaturer fra Børma til køkken og bad

Armaturer i både køkken og bad kommer fra Børma og er udstyret med temperaturbegrænsning samt vandbesparende funktioner.

Previous slide
Next slide
Fakta

I de nybyggede lejeboliger er der valgt en lys og moderne køkkenløsning i høj kvalitet fra HTH. Køkkenelementerne er den grebsfrie model Urban, i et lækkert nordisk design, som passer flot ind i det åbne køkken-alrum. Elementerne har modtaget Indeklimamærket, der stiller krav til en sund luftkvalitet i brugsfasen. Alle skuffer er med fuldt udtræk, og låger og skuffer har soft close. Der er LED spots under overskabene og i udtræksemhætten.

I køkkenet får du derudover indbygningsovn, kogesektion, opvaskemaskine og køle-/fryseskab fra Siemens. Designet og køkkenets planløsning er nøje udvalgt til at give de bedste betingelser for Fløjhusenes beboere og skabe rammerne for et praktisk hverdagsliv. Du får rig mulighed for at udfolde dine gastronomiske evner og kokkerere til dig selv, familie og venner.

Sig farvel til kolde badeværelsesgulve. Alle badeværelser i Fløjhusene har gulvvarme, der gør det dejligt og behageligt at betræde med bare tæer. Stilen i badeværelserne er klassisk med et simpelt design i antracitgrå klinker, som gør det let for dig at give badeværelset et personligt præg, der afspejler resten af din indretning.

Brusearmaturerne fra Grohe kommer med den miljøvenlige EcoSmart-teknologi, som bruger op til 60% mindre vand. Det væghængte toilet fra Gustafsberg har soft close og er installeret med trykknapper i væggen. På badeværelset findes også vaskemaskine og tørretumbler. 

“Bor du i en af stuelejlighederne, kan du åbne dørene ud til din egen private terrasse”

Sådan lejer du en bolig i Fløjhusene

Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune besluttede i 2020, at beboere i private lejeboliger skal opfylde nogle krav for at kunne leje en bolig i Tingbjerg, og herunder Fløjhusene. Kravene går på, at mindst én person i husstanden skal leve op til et af følgende krav:   

– Have fast arbejde
– Være under uddannelse
– Være over 65 år

Fast arbejde skal omfatte minimum 25 timer om ugen inkl. frokost. En fast stilling med offentligt tilskud, f.eks. fleksjob, sidestilles med andet arbejde. En ansøger i fleksjob vurderes efter det timetal, som kommunen supplerer op til. Dvs. hvis der arbejdes 15 timer om ugen, og kommunen supplerer lønnen op til 25 timer, så betragtes dette fleksjob som fast arbejde.

Ansøgere der er under uddannelse skal dokumentere, at de eller deres samlever/ægtefælle er under uddannelse. Uddannelsen skal være SU-berettiget eller omfattet af en uddannelsesaftale eller lærlingekontrakt, og den boligsøgende skal modtage undervisning i et omfang, der berettiger til SU.

Du kan få mere information om, hvordan du lejer dit næste hjem i Fløjhusene ved at kontakte vores mæglere.

Se ledige boliger

Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status