Previous
Next

FRIHEDEN TOWER - BO MED UNIK UDSIGT IND OVER BYEN OG VANDET

Nu kan du bo helt centralt i det attraktive Strandmarkskvarter i Hvidovre med flot udsigt over byen og havet. Ovenpå Friheden butikscenter opføres en 7 etagers boligejendom med 1- og 2 værelses boliger. Med nabo til indkøb og station og stranden under 1 km væk bliver det ikke bedre.

BO OVENPÅ FRIHEDEN BUTIKCENTER

60 nye lejeboliger er under opførsel på toppen af Friheden Butikscenter og med 7 etager over bycenteret får man en enestående udsigt fra toppen. Der er separat indgang til boligerne fra Hvidovrevej og i centeret findes et stort udvalg af butikker lige fra dagligvare til specialbutikker. Er det ikke er en løbetur langs havet der lokker, kan man få pulsen op i Fitness World som ligger lige om hjørnet.

1 OG 2 VÆRELSES LEJLIGHEDER

I Friheden Tower findes både 1 og 2 værelses lejligheder med forskellige indretninger. Der er store vinduespartier der trækker godt lys ind i boligerne og flere steder kan vindueskarmen bruges som bænk. Der er egetræsgulve. Køkkenerne er holdt i enkelt hvidt design med alle hårde hvidevare inkl. opvaskemaskine. Badeværelserne har bruseniche og kombi vaske-/ tørremaskine.

Som beboer i Friheden Tower bliver hverdagen ikke nemmere. Lige udenfor døren findes et bredt udvalg af butikker både indkøb, fitness, shopping og spisesteder. Friheden Station ligger på den anden side af vejen og tager dig til Hovedbanegården på 12 minutter.

Hvidovre byder på meget mere end bare strand og havn. Her er gode vandreruter med udsigt, sprit nyt kulturhus hvor man bl.a. kan nyde mad- og kulturoplevelser, den hyggelige vingård Nordlund, klatreoplevelse i Boulder og mange sportsaktiviteter.

Udlejningen forventes at starte i november 2022. Hvis du vil være blandt de første til at høre mere om boligerne og udlejningsstart skal du registrere dig på interesselisten.

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Friheden Tower, har du alting i nærheden.