Lejeboliger der giver frihed

Find nye spændende lejeboliger hos Juli Living. Her kan du bo i bæredygtigt nybyggeri tæt på byen, lige til at flytte ind i – og med plads til dig og dem, du holder af.

Find dit næste nabolag

Her kan du søge lejeboliger på tværs af alle vores ejendomme. Find den bolig der matcher dine boligønsker og læs mere om ejendommen og dit nye nabolag. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste hjem.

Ejendomme med historie

Her kan du få overblik over vores Juli Living ejendomme. Vi ønsker at skabe rammerne for et godt hjem med plads til dit liv – din historie. Her kan du læse mere om hver ejendoms særlige kvaliteter, faciliteter og samtidig se de ledige lejeboliger.

UpcycleStudios_TornfeldMedia_2019_013-min

NYBYGGEDE BOLIGER​

Alle boliger er nyopførte fra 2016 til i dag. Det betyder boliger med et godt lysindfald, bedre indeklima og moderne design for både køkken og bad.

BÆREDYGTIGE MATERIALER

Din lejebolig er grøn indefra og udenpå. Vi bruger miljøvenlige byggematerialer, god isolering og energioptimerede løsninger for en bedre fremtid.

VELINDRETTEDE PLANLØSNINGER

Godt design og arkitektur gør en forskel. Derfor er alle boliger tegnet med lyst interiør, åbent flow og hyggelige kroge, der gør et hjem rart at være i.

BÆREDYGTIGE MATERIALER

Det vigtigste er en god beliggenhed. Derfor investerer vi kun i lejeboliger på attraktive grunde, tæt på byliv, handelsstrøg, kulturoplevelser eller natur.

Ejendom
i fokus

På toppen af Frihedens moderniserede butikscenter spirer et nyt seniorfællesskab med 74 nybyggede og indflytningsklare lejeboliger, som danner rammerne om en komfortabel og nem livsnydertilværelse med et særligt fokus på fællesskab og socialt samvær.

Kommende boliger

Vi udvikler hele tiden nye spændende boligprojekter. Se mere her hvis du vil holdes opdateret med vores boliger.

Find bolig

Vi får løbende nye lejligheder til udlejning. Her kan du søge efter boliger der matcher dine ønsker.

Kontakt os

Vil du leje en bolig – eller har du spørgsmål?