Previous
Next

Lisbjerg made in aarhus

Lisbjerg made in Aarhus (MIAA) er et nyt spændende boligprojekt nord for Aarhus med 215 lejeboliger fordelt på lejligheder og rækkehuse. Byggeriet er tegnet af Lendager Group der er pioner indenfor bæredygtighed.  I byggeriet er der indarbejdet upcycle materialer bl.a. hentet fra Aarhus og omegn.

Lisbjerg – en del af Aarhus, midt i landskabet.

Mellem Lisbjergs landsby og letbanestop opføres boligerne på en skrående bakke der vender mod Aarhus, havnen og vandet. Byggeriet opføres i varierende højder hvilket giver et inspirerende boligområde. De 215 boliger er fordelt ud over 12 klynger, hvor hver klynge skaber rum til det gode naboskab. Facaderne vil være i 4 varianter af genanvendelige og upcyclede materialer af tegl, skiffer, metal og træ.

Den store variation i byggeriet, sammen med det grønne kuperede tærren, gør at omgivelserne ændrer sig, når man bevæger sig rundt i områdets 3 kvarterer;  Bakkedraget, Naturbæltet og Havebyen. Her er plads til at gå på opdagelse mellem græs, frugttræer og bærbuske eller tage et ophold ved et af de 3 områder der indbyder til leg og ophold.

Boligerne varierer i størrelser fra 2 – 5 værelses lejligheder samt rækkehuse i 1 og 2 plan. De første indflytninger vil finde sted september 2021.

Lisbjerg står overfor en gennemgribende udviklingsplan hvor den nuværende landsby forvandles til en fremtidig, tæt og urban by i naturskønne omgivelser. Med letbanen er der mindre end et kvarters kørsel til midtbyen og under 10 km på cykel ad den nye supercykelsti der ender i Aarhus Ø.

Vi glæder os til snart at kunne vise mere om boligerne og projektet. Ved at skrive dig op til at modtage nyheder om Lisbjerg MIAA, får du direkte besked når udlejningen starter.

Skriv dig på interesselisten til Lisbjerg MIAA

Ved at skrive dig på interesselisten får du direkte besked når udlejningen starter