Previous slide
Next slide

SOLHUSENE

Ved Krogshøjvej,
centralt i 2880 Bagsværd

Solhusene Etape 3 & 4 udvider Købmandsbyen med harmonisk arkitektur og veldefinerede uderum. Bygningerne, opdelt i mindre enheder med varierende højder, tilpasser sig omgivelserne og skaber forbindelse til eksisterende strukturer som Købmandens Plads og Laurentsvej-bebyggelsen. Skrå tagflader optimerer lysforholdene, og det fælles gårdrum er støjbeskyttet med en imponerende ankomsttrappe og forbindelse til naboområder.

Arkitekturen, præget af skrå geometrier og to modstående volumener, skaber en sammenhængende helhed med kun én type mursten som materiale. Mønstermurværket i basen og skrå tagflader understreger den karakteristiske stil. Grønne tagflader med sedumplanter udgør den “5. facade,” brydes af vinduer og terrasser, og kan tilpasses med solcelleanlæg for en aktiv og alsidig facade.

FIND DIT NYE HJEM I TINGBJERGET

Arkitekturen for ejendommen vil respektere områdets øvrige arkitektur og omgivelser med de smukke brændte gule mursten, de karakteristiske hvide vinduesrammer og træværk som afspejles i de øvrige bebyggelse i Tingbjerg. Bygningerne vil være omgivet af mange grønne udearealer og legepladser, hvor de nye beboere vil kunne mødes for at koble af, lave sociale arrangementer, eller spise ude i de grønne omgivelser, mens børnene kan boltre sig på legepladserne, eller med boldspil.

Tingbjerget kommer til ligge lige op mod Høje Gladsaxe Park samt nær Vestvolden og Utterslev Mose, så området indbyder til cykel-, løbe- og gåture i de mange naturskønne omgivelser med et rigt plante-og dyreliv, hvor der er et væld af oplevelser for hele familien.

Hele bydelen Tingbjer byder på et væld af gode aktiviteter, samt fællesfaciliteter, i form af gode legepladser, nemme parkeringsforhold, fælleshus med køkken og grønne oaser, der indbyder til et godt og trygt naboskab i den opblomstrende bydel for alle familier.

Laurahus i Carlsbergbyen – et helt unikt område

På adressen Bag Elefanterne 4, 1799 København V finder du denne ejendom