Previous slide
Next slide

KULTURPORTEN

Kulturtorvet 3-19,
3520 Farum

I hjertet af Farums kulturelle centrum opføres en nyskabende bygning med en dynamisk arkitektonisk udformning, der vil tjene som et ikonisk symbol for området.

Kulturporten består af 90 moderne boliger og har den fordelagtige placering på Kulturøen, hvilket giver det en af de mest attraktive adresser i hele byen.

Kulturporten er designet af PLH Arkitekter og er et innovativt byggeri, der inkluderer boligfaciliteter og en underjordisk parkeringskælder og vil fungere som en imponerende indgangsport til Kulturøen. Denne placering ligger kun en kort 5-minutters gåtur fra Farum Station, hvilket gør det til et centralt og lettilgængeligt sted.

FIND DIT NYE HJEM I TINGBJERGET

Arkitekturen for ejendommen vil respektere områdets øvrige arkitektur og omgivelser med de smukke brændte gule mursten, de karakteristiske hvide vinduesrammer og træværk som afspejles i de øvrige bebyggelse i Tingbjerg. Bygningerne vil være omgivet af mange grønne udearealer og legepladser, hvor de nye beboere vil kunne mødes for at koble af, lave sociale arrangementer, eller spise ude i de grønne omgivelser, mens børnene kan boltre sig på legepladserne, eller med boldspil.

Tingbjerget kommer til ligge lige op mod Høje Gladsaxe Park samt nær Vestvolden og Utterslev Mose, så området indbyder til cykel-, løbe- og gåture i de mange naturskønne omgivelser med et rigt plante-og dyreliv, hvor der er et væld af oplevelser for hele familien.

Hele bydelen Tingbjer byder på et væld af gode aktiviteter, samt fællesfaciliteter, i form af gode legepladser, nemme parkeringsforhold, fælleshus med køkken og grønne oaser, der indbyder til et godt og trygt naboskab i den opblomstrende bydel for alle familier.

Laurahus i Carlsbergbyen – et helt unikt område

På adressen Bag Elefanterne 4, 1799 København V finder du denne ejendom

Felter med * skal udfyldes

Skriv dig på interesselisten til Kulturporten.

Jeg giver samtykke til, at JULI Living DK ApS må kontakte mig via e-mail med nyheder, informationer om projektet, udlejning og åbent hus. Du kan altid trække dit samtykke tilbage enten via link i e-mail. Læs mere om hvordan vi behandler dine data I vores persondata- & cookiepolitik.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.