Møbelfabrikken

Gladsaxevej 386-400
2860 Søborg

Mærk historiens vingesus i Møbelfabrikken  

I Søborg, bag den gamle møbelfabrik, ligger en fantastisk bygning fra 2020 med 184 lejeboliger. Arkitekturen er moderne og i New Yorker-stil, men med tydelige referencer til det industrielle udtryk​,​ der kendetegner den gamle møbelfabrik, ​som​​ ​i dag bruges til erhvervsudlejning.

Boligerne har et minimalistisk udtryk og varierer i størrelse fra 2-4 værelser fordelt på 75-151 m2. Her er rummelige planløsninger og moderne hjem til enhver. Langt de fleste boliger har egen syd- eller vestvendt altan, og i det store gårdmiljø er der grønne områder og plads til både leg og hygge.

På denne centrale beliggenhed bor du tæt på både byliv og skøn natur. Dagligdagens indkøb ligger lige om hjørnet, og der er mange gode muligheder for offentlig transport. I 2025 får området også glæde af den nye letbane.

Kontakt Juli Living for mere information.
Telefon: 70 22 06 10
Email: [email protected]

Se området

Skøn natur og alt til hverdagen

Fra Møbelfabrikken har du mange spændende aktiviteter og alt til hverdagen lige ved hånden. Området er meget familievenligt, og inden for kort afstand finder du daginstitution, skole og gymnasium. Der er også et væld af spændende fritidsaktiviteter i nærområdet, blandt andet svømme- og idrætshal, skaterbane og tennisklub.

Med denne centrale placering, er du også tæt på både skønne naturoplevelser ved Utterslev Mose. Utterslev Mose byder på rekreative områder med søer, spændende planter og et rigt fugleliv. Du er også i nærheden af mange muligheder for shopping og indkøb i både Buddinge Centret, Gladsaxe Centret og Søborg Hovedgade. Bevæger du dig lidt længere væk, kommer du til Lyngby, med både storcenter og hovedgade, der byder på shopping, hyggelige caféer, biograf og meget mere.

Fra Møbelfabrikken ​har du​​ offentlig transport med bl.a. Buddinge station inden for gåafstand. Og i løbet af de kommende år, kommer der hele seks letbanestationer i Gladsaxe.

Gå på opdagelse i lokalområdet 

“Her bor du helt centralt med shopping, skøn natur, fritidsaktiviteter og offentlig transport lige om hjørnet”

Masser af aktiviteter

I Gladsaxe Svømme- og Idrætshal kan du slå dig løs i vandet, på isen eller med en bold i både bowling- og idrætshallen.

Skatepark med muligheder

I Gladsaxe Skatepark kan du prøve kræfter med forskellige forhindringer.

Få sved på panden

I Gladsaxe Tennis og Padel klub er der plads til både begynderen og den øvede, i et fællesskab hvor alle aldersgrupper mødes.

Spil bolden

På Gladsaxe Stadion er der mange både kunstgræs- og naturgræsbaner, og mulighed for at heppe på AB-fodbold.

Kom op i trætoppene

Hos GoMonkey får du pulsen op, når du suser af sted på lange svævebaner og klatrer i trætoppene.

Previous slide
Next slide

Buddinge Centret

ligger tæt på Søborg Hovedgade og byder på 15 specialbutikker, indkøb og apotek.

I Gladsaxe Centret

kan du både handle til hverdagen og i mindre, lokale butikker, samt besøge biblioteket.

Previous slide
Next slide

Letbanen er på vej

I 2025 får Gladsaxe glæde af seks letbanestationer. I dag kan du bruge fx Buddinge station som blot er 1 km væk.

“Nyd den charmerende​​​​ natur ved Utterslev Mose med søer, holme og et rigt fugleliv”

Rekreative stunder

Utterslev Mose byder på rekreative områder med søer, spændende planter og et rigt fugleliv.

Møbelfabrikken – i gåafstand til naturskønne omgivelser

Gladsaxevej 386-400 2860 Søborg finder du denne ejendom

Se ejendommen

Moderne ejendom med historisk islæt

I møbelfabrikken får du en stærk fornemmelse af historiens vingesus i et nyt og moderne udtryk. Hovedhuset, den gamle møbelfabrik, er bevaret som en historisk bygning, og bag denne er der opført et spændende nybyggeri med 184 fantastiske boliger, der stort set alle har egen altan​ eller terrasse​. Boligerne har 2-4 værelser, og ejendommen er derfor yderst familievenlig, med rummelige boliger og gode planløsninger.

I det frodige gårdrum er der masser af plads til leg, bordbænkesæt og små stier, hvor du kan slentre og hilse på dine naboer. For gården er nemlig også tænkt, til at være det sociale samlingspunktet for dig og dine naboer. I gården har du også mulighed for at parkere din cykel.

Har du bil kan du enten leje en parkeringsplads foran bygningen eller i parkeringskælderen.

“Smuk arkitektur og et skønt gårdmiljø med plads til leg, afslapning og samvær med dine naboer”

Fællesskab for alle i det frodige gårdrum

Gårdrummet ved Møbelfabrikken er helt enestående. Det fremstår som et let og bølgende landskab, og står i flot kontrast til ejendommens moderne og stilistiske New Yorker-stil.

Her er stier der bugter sig mellem græsplæner og en hyggelig krog til enhver. Her får du et stort, grønt og hyggeligt gårdmiljø, der fungerer som det sociale samlingspunkt. Med legeområder og masser af bordbænkesæt er der lagt op til at komme hinanden ved, og lade naboskab blive til fællesskab.

I gården er det også muligt at parkere din cykel.

Se boligerne

Moderne familievenlige boliger

Kom indenfor i Møbelfabrikkens mange familievenlige boliger. De 184 boliger varierer i størrelse på 2-4 værelser fordelt over 75-151 m2. Langt de fleste boliger har egen altan eller terrasse.

Boligerne er rummelige, veldisponerede og med en minimalistisk indretning, så du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på hjemmet. På værelserne er der indbyggede skabe med god plads til opbevaring, og hver bolig har også eget depotrum.

Køkkenet er stilfuldt indrettet med et hvidt kvalitetskøkken fra Svane og alle hvidevarer. På badeværelset går de lækre materialer igen​,​ og her er installeret både vaskemaskine og tørretumbler.

“Lyse, rummelige og veldisponerede boliger, hvor familien kan sætte sit eget præg”

Stilfulde rum

Rummelige hjem med masser af plads og lys fra store vinduespartier.

Store altaner

Nyd sommeraftener på din store syd- eller vestvendte altan eller terrasse.

Fakta

Disse skønne boliger er indrettet i høj kvalitet​,​ og giver dig et moderne hjem, med plads til enhver. Her er veldisponerede rum med masser af dagslys​,​ og gennem hele boligen er der lyse egetræsgulve. Langt de fleste boliger har egen altan eller privat terrasse og til alle boliger er der eget depotrum.

Køkkenet er et stilrent, lækkert Svane køkken med hvide fronter og hvidevarer fra AEG/Siemens, samt komfur med induktion. Badeværelset er praktisk indrettet med lyse fliser og hvide elementer. Der er installeret vaskemaskine og tørretumbler fra AEG/Siemens. På badeværelset er der også gulvvarme og i resten af boligen er der radiatorer.

I denne ejendom er der også mulighed for husdyr. Du kan læse mere om dette og gældende regler i husordenen.

Se ledige boliger

Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status