Previous
Next
Ressourcerækkerne

EN BÆREDYGTIG OASE MED SPIRENDE TAGTERRASSE

Nyd hverdagen i grønne rammer ved Kalvebod Fælleds fantastiske natur. Her får du rækkehus med tagterrasse og kælder – eller lejlighed med altan og plankegulve, hyggeligt gårdmiljø og p-kælder.

Ledige boliger

/ boliger
Previous
Next

GLÆDEN VED AT DYRKE DINE EGNE TOMATER – PÅ TAGET

Adgang til en fælles tagterrasse med plantekasser og et fantastisk, grønt gårdmiljø skaber levende oaser i storbyen, som både øger livsglæden og styrker naboskabet. De grønne taghaver er forbundet med en svævende gangbro over gårdrummet, skabt af et upcyclet betonelement fra en nedrevet fabrik på Amager.

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Ressourcerækkerne, har du alting i nærheden.

EN GRØNNERE HVERDAG I ET DEJLIGT NABOLAG

Når du slår dig ned i Ørestad Syd, har du kort vej til alt. Gode skoler, børnehaver, vuggestuer og gymnasium. Københavns Universitet og IT-Universitetet. Royal Arena, Koncerthuset og DR Byen. Bella Center og det verdensberømte byggeri 8TALLET. Og ikke mindst det enorme naturområde Kalvebod Fælled med et væld af muligheder for fritidsaktiviteter, hvad enten du er til løb, cykling eller leg i det fri.

EN TRYG BASE MED MASSER AF MULIGHEDER

Velkommen til et førsteklasses område, hvor bygninger, stier, veje, træer og buske indgår i en smuk, gennemtænkt komposition med hyggelige gårdrum og små oaser. Her kan du sludre med naboerne og nyde udelivet, mens børnene leger i trygge omgivelser.

Tips & tricks til området

Lorem ipsum dolor sit amet, conggsectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci.