Previous
Next

TAGHAVERNE

Med en helt unik beliggenhed opføres nu 135 kvalitets boliger midt i Herlevs bymidte. Boligerne er placeret højt hævet over jorden med privat atmosfære og nærhed til åben himmel og en flot udsigt over byen.

Bo centralt i Herlev og med udsigt over byen.

BO OVENPÅ HERLEV BYCENTER

135 nye lejeboliger er under opførsel på toppen af Herlev Bycenter og med 9 etager over bycenteret får man en enestående udsigt.

Indgangen til boligerne sker fra haven som etableres for beboerne, på toppen af Bycenteret.

Haven indrettes med hyggelige områder der indbyder til ophold og leg og med den unikke placering højt hævet over jorden, er her en særlig ro, på trods af den meget bynære beliggenhed.

EFTERTRAGTEDE BOLIGER

Med en central og rolig placering, hævet over byens liv, er her gode muligheder for at skabe rammerne for et hyggeligt hjem.

Boligerne indrettes som 2-5 værelses lejlighed, med altan, terrasse eller fransk altan. Køkkenerne er mørkegrå med integrerede hvidevarer, badeværelser med bruseniche og vaskesøjle, indbyggede skabe i værelserne og flotte plankegulve i hele boligen.

Som beboer i Taghaverne bliver hverdagen nemmere, for lige udenfor døren findes et bredt udvalg af butikker,  både indkøb, bio, shopping og spisesteder.

Her er gode parkeringsforhold for både bil og cykel og med den kommende letbane foran centeret bliver det ikke meget nemmere.

Udlejningen forventes at starte i foråret 2023. Hvis du vil være blandt de første til at høre mere om boligerne og udlejningsstart skal du registrere dig på interesselisten nedenfor.