Previous slide
Next slide

TINGBJERGET

Tingbjerg Ås 6 – 40,
2700 Brønshøj

Bo midt imellem grønne omgivelser og stadig nær byens mange tilbud, hvor der kun er ca. 15 min. ind til Rådhuspladsen.

Tingbjerget er designet til at dække boligbehovet for en bred målgruppe, hvor både børnefamilier, par, singler, unge som ældre vil føle sig godt tilpas nær dejlig natur og grønne omgivelser, i en af de nye lækre moderne lejeboliger.

De 211 boliger vil være lyse, med gode materialer, samt være forsynet med et uderum i form af enten altan, eller terrasse ved terræn.

FIND DIT NYE HJEM I TINGBJERGET

Arkitekturen for ejendommen vil respektere områdets øvrige arkitektur og omgivelser med de smukke brændte gule mursten, de karakteristiske hvide vinduesrammer og træværk som afspejles i de øvrige bebyggelse i Tingbjerg. Bygningerne vil være omgivet af mange grønne udearealer og legepladser, hvor de nye beboere vil kunne mødes for at koble af, lave sociale arrangementer, eller spise ude i de grønne omgivelser, mens børnene kan boltre sig på legepladserne, eller med boldspil.

Tingbjerget kommer til ligge lige op mod Høje Gladsaxe Park samt nær Vestvolden og Utterslev Mose, så området indbyder til cykel-, løbe- og gåture i de mange naturskønne omgivelser med et rigt plante-og dyreliv, hvor der er et væld af oplevelser for hele familien.

Hele bydelen Tingbjer byder på et væld af gode aktiviteter, samt fællesfaciliteter, i form af gode legepladser, nemme parkeringsforhold, fælleshus med køkken og grønne oaser, der indbyder til et godt og trygt naboskab i den opblomstrende bydel for alle familier.

Opdatering fra byggepladsen
I Tingbjerg er kraner og gravkøer i fuld gang, og den nye boligejendom skyder op af jorden. Du kan allerede nu fornemme det skønne hjem, der tager form for øjnene af dig. Her kan alle aldersgrupper og familiesammensætninger bo, og omgivelserne er skabt til leg og nærvær.

Laurahus i Carlsbergbyen – et helt unikt område

På adressen Bag Elefanterne 4, 1799 København V finder du denne ejendom

Felter med * skal udfyldes

Skriv dig på interesselisten til Tingbjerget.

Jeg giver samtykke til, at JULI Living DK ApS må kontakte mig via e-mail med nyheder, informationer om projektet, udlejning og åbent hus. Du kan altid trække dit samtykke tilbage enten via link i e-mail. Læs mere om hvordan vi behandler dine data I vores persondata- & cookiepolitik.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.