BÜLOWS PALÆ

På hjørnet af Rolighedsvej og Bülowsvej er NREP i gang med et større byggeprojekt. Mod Bülowsvej gennemrenoveres den bevaringsværdige bygning fra 1908 både indvendigt og udvendigt og kommer til at rumme 18 herskabelige boliger. Bygningens forplads mod Bülowsvej opgraderes til et grønt byrum, som indpasses i områdets grønne campuskant.

En majestætiske palæejendom

I denne ejendom findes lejligheder på fra 73 til 139 m2, der restaureres omhyggeligt, for at bibeholde bygningens originale stil. Den palæagtige stil går nemlig igen i materialevalget, hvor opgangen og lejlighederne fx indrettes bl.a. med massive egetrægulve i sillebensmønster, fliser af natursten, stuk, armaturer i messing og trædøre med fyldninger. Der er store vinduespartier og højt til loftet.

Alle lejligheder bortset for de 2 tagboligerne får egen altan. 4 lejligheder har direkte adgang til beboelseslignende kælder via indvendig trappe. Der er mange flotte detaljer i disse nye boliger som vi glæder os til at kunne vise frem medio 2023.

Der kommer til at være et fællesrum i kælderen til diverse aktiviteter.

INFORMATION OM BÜLOWS PALÆ

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Bülows Palæ, har du alting i nærheden.

"*" indicates required fields

Skriv dig på interesselisten til Bülows Palæ

Jeg giver samtykke til, at JULI Living DK ApS må kontakte mig elektronisk via e-mail med nyheder, informationer om projektet, udlejning og åbent hus. Du kan altid trække dit samtykke tilbage enten via link i e-mail. Læs mere om hvordan vi behandler dine data I vores persondata- & cookiepolitik.
consentPrivacy*
Hidden
consentMarketing
This field is for validation purposes and should be left unchanged.