Previous
Next

Fælledkarréen

I forskellige højder skyder Fælledkaréen op af jorden med dens 101 boliger fordelt på lejligheder og rækkehuse. Bebyggelsen er beliggende direkte til Kalvebod Fælled og formes som en minikarré – sammensat af rækkehuse mod syd og nord, og etageboliger mod øst og vest.

EJENDOMMEN

En smuk ejendom på kanten af Kalvebod Fælled vil lyse op i Ørestad Syd i slutningen af 2022. Med flotte murstensfacader, karnaplignende altaner, gårdrum med kanter og hyggelige tagterrasser vil Fælledkaréen stå som en perle og byde velkommen til nye familier der værdsætter fælleskabet i gårdrummet og mulighederne for et tættere naboskab.

EN BOLIG PÅ KANTEN

I de 101 nye boliger der opføres i Fælledkaréen er der lagt vægt på detaljerne og her fås bl.a. smukke mørkegrønne køkkener med messinggreb og egetræsgulve. Boligerne henvender sig bredt og vi kan tilbyde alt lige fra små 2 værelses boliger til rummelige rækkehuse. Ejendommen ligger direkte til Kalvebod Fælled og flere af boligerne kan nyde naturen i fulde drag fra solopgang til solnedgang.

Vi glæder os til at kunne præsentere mere om boligerne i løbet af 2022. Ønsker du at blive holdt opdateret med bl.a. nyheder og udlejningsstart for Fælledkaréen, kan du skrive dig op på interesselisten nedenfor.

Byens bedste beliggenhed

Når du flytter ind i en af de lækre, moderne lejeboliger i Fælledkarréen, har du alting i nærheden.