FASANRÆKKERNE

105 kvalitetsboliger er under opførelse i Ørestad Syd. Ud fra en vision om at skabe bæredygtige nabolag, hvor mennesker kan leve et godt liv, kan man i Fasanrækkerne bo i enten rækkehus eller lejlighed som alle vender ud til hyggeligt gårdrum.

ARKITEKTENS VISION

Juul | Frost Arkitekter har tegnet Fasanrækkerne med afsæt i de klassiske karréer, kendt fra Købenshavns brokvarterer, og rækkehusbebyggelser som Kartoffelrækkerne og Komponistkvarteret, der i mange år har dannet rammen om det gode hverdagsliv i byen med boliger og udearealer af høj kvalitet.

Fasanrækkerne viderefører traditionen i et af hovedstadens nye kvarterer, Ørestad Syd, med 105 boliger som opføres som en ”rækkehuskarré” – en hybrid mellem det københavnske rækkehus og boligkaréen.

RÆKKEHUS ELLER LEJLIGHED

I Fasanrækkerne kan du vælge mellem lejlighed eller rækkehus. Alle boliger er indrettet med plankegulve, stilrene grebsløse køkkener og store vinduespartier der trækker lyset helt ind i boligerne. 

I rækkehusene er stueetagen i 2 niveauer som giver en ekstra høj loftshøjde i køkkenet, hvilket giver en særlig god rumfornemmelse. Fra stuen er der direkte udgang til terrasser mod gården som er belagt med kompositbrædder.Lejlighederne fås i alle størrelser fra 41-109 kvm og har enten altan eller terrasse. 

Fasanrækkerne byder på bæredygtige kvalitetsboliger som lægger sig smukt ind i lokalområdet og som miljøcertificeres efter DGNB-guldstandarder 

Ønsker du at blive holdt opdateret med bl.a. nyheder og udlejningsstart for Fasanrækkerne, kan du skrive dig op på interresselisten nedenfor.