Fællesskabet blomstrer i UN17 Village

Hos Juli Living ved vi, at din livskvalitet øges, når du indgår i fællesskaber med andre. Derfor bygger UN17 Village i Ørestad på værdier om fællesskab, livskvalitet og miljø, og det kommer til udtryk i alle facetter af landsbyen. På denne side møder du Christine og Lars-Bo, som begge bor landsbyen, og de fortæller om, hvordan fællesskabet har en positiv indflydelse på deres liv.

Vi vil også give dig et indblik i de kommende arrangementer, som alle beboere inviteres til. Se listen med fælles aktiviteter længere nede på siden. Og sidst men ikke mindst møder du UN17 Village´s helt egen Community Manager Anne-Sophie, som arbejder for at hjælpe fællesskabet på vej her.

Mød beboerne og hør deres historier

Få et indtryk af det at leve og bo i UN17 Village. Nedenfor møder du to af landsbyens beboere, som fortæller dig om, hvordan deres hverdag ser ud her og hvad fællesskabet betyder for dem.

Christine Støvring og Lars-Bo Hansen deler glæden ved at kalde UN17 Village for deres hjem. Christine er sikker på, at hendes bolig i Kronen er det helt rette hjem for hende, og Lars-Bo finder glæde i det sociale netværk og ikke mindst nærheden til naturen. Sammen udgør de levende eksempler på, hvordan UN17 Village ikke kun er et sted at bo, men et hjem med alt, de behøver.

”Det her er bare hjemmet for mig”

Christine Støvring på 49 bor i Kronen med sine to børn Adam og Sarah samt katten Tommy. Gennem sit liv har Christine boet mange forskellige steder, og hun fandt sig selv i en situation, hvor hun søgte ro, nærhed til naturen og ikke mindst et fællesskab med andre beboere. Alt det, og mere til, føler hun, at hun har fået i Kronen, beliggende i UN17 Village.

”Jeg kan godt lide, at der er et fællesskab her, som jeg kan dyrke i det omfang, jeg har lyst til. Og min oplevelse er, at beboerne her virkelig vil fællesskabet,” fortæller hun.

”Fællesskabet i UN17 gør mig glad”

Lars-Bo Hansen på 53 år er en af de første beboere i UN17 Village og flyttede ind i Lunden i juni 2023. Her har han fået et hjem, der byder på meget mere end fire vægge og et tag. Han har fået et fællesskab, han ikke har oplevet før.

”Folk kender hinanden her, de interesserer sig for hinanden, spørger ind til hinanden og ikke mindst hjælper hinanden. Det har jeg ikke oplevet, de andre steder, jeg har boet, og jeg kan mærke, at fællesskabet her øger min livskvalitet,” siger han smilende.

Her finder både den lille familie og den store sammenbragte familie ideelle boligløsninger, som imødekommer deres behov og ønsker.

Arrangementer, du kan deltage i

Vi ved, hvor meget fællesskab betyder for vores beboere, og derfor gør vi os umage for at skabe fællesskabsfremmende arrangementer, der kan hjælpe det på vej.

Nedenfor får du et overblik over de kommende arrangementer i UN17 Village.

Desuden har vi følgende faste arrangementer:
– Pilates hver torsdag og søndag
– Månedlige fællesspisninger i Fælledhuset

April
2024

I april har vi planlagt følgende:

- 8/4-15/4: Affaldsindsamling på Fælleden
- 14/4: Tour de Chambre i Ørestad Syd
- 29/4: Møde med Ørestad Syd Borgerforening

Maj
2024

I maj har vi planlagt følgende:

- 12/5: Omplantning og forårsfejring i drivhuset
- 22/5: FNs internationale dag for biodiversitet

Juni
2024

I juni har vi planlagt følgende:

- 3/6: FNs internationale cykeldag: Cykeltur på Fælleden
- 21/6: FNs internationale yoga dag / Fejrings af solhverv. Yoga efterfulgt af fejring af solhverv i Fælledhuset
- 24/6: Skt. Hans m. Fællesspisning

Juli
2024

I juli har vi planlagt følgende:

- 1/7-5/7: Velkommen til nye naboer i Spidsen
- 20/7: Tour-de-tagterasse – Besøg på Noli, Lunden, Kronen og Spidsens tagterrasser. Slutter af med drinks på Spidsens tagterrasse.

August
2024

I august har vi planlagt følgende:

- 5/8: Rundvisning og intro til UN17 Village for nye beboere
- 16/8: Sommerfest og fællesspisning

September
2024

I september har vi planlagt følgende:

- 21/9: World Cleanup Day
- 29/9: International Madspilsdag

Oktober
2024

I oktober har vi planlagt følgende:

- Uge 41: Motionsuge – opstart af idrætsfællesskab

November
2024

I november har vi planlagt følgende:

- 16/11 kl. 9-15: Well-kursus, Mental og fysisk bæredygtighed (Yoga og mindfulness)

December
2024

I december har vi planlagt følgende:

- 1/12 kl. 17: Juletræstænding, julehygge og Jule-oppynting i Fælledhuset
- 1/12-5/12: Velkommen til nye naboer i Søen
- 15/12: Rundvisning og intro til UN17 for nye beboere
- 24/12: Åben Juleaften i Fælledhuset - 31/12: Nytårsfyrværkeri på tagterasserne

Min rolle handler i høj grad om at skabe de bedste rammer for, at fællesskabet kan opstå beboerne imellem.

Mød UN17 Village’s Community Manager

Hos Juli Living er vi meget bevidste om, hvor meget fællesskab betyder for vores beboeres livskvalitet, og derfor har UN17 Village sin helt egen Community Manager, nemlig Anne-Sophie. Hun arbejder for fællesskabet og beboerne, hvilket er hendes helt store passion.

Mød Anne-Sophie

”Min rolle handler i høj grad om at skabe de bedste rammer for, at fællesskabet kan opstå beboerne imellem. Helt konkret er det mig, der sørger for, at beboerne får en varm velkomst med intromøder og andet relevant. Jeg sørger også for at facilitere fællesskabsfremmende arrangementer, såsom fællesspisning og hygge på tagterrasserne,” fortæller hun.

Følg med i beboer-app’en

I UN17 Village foregår det meste kommunikation via Juli Livings beboerapp. Her kan du let komme i kontakt med dine naboer, få et overblik over begivenheder og arrangementer i landsbyen, finde vigtige dokumenter om din bygning og kontakte Juli Livings kundeservice. Du kan hente appen ’Juli Living – Denmark’ i App Store eller Google Play Butik, og kort tid inden indflytning modtager du en invitation i din mailindbakke til at oprette din bruger.

Previous slide
Next slide

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Januar 2024

Februar 2024

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Marts 2024

Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status