Velkommen til Søen i UN17 Village

Helt tæt på Ørestads unikke natur 

Søen ligger lige der, hvor Ørestads storslåede natur smelter sammen med bydelens pulserende kultur- og byliv. Her får du alt du behøver lige uden for din hoveddør, mens de moderne, familievenlige boliger er opført med et helt særligt fokus på sundhed, trivsel og miljø.

Blandt andet er Søen en del af UN17 Village, hvor fællesskabet kan vælges til, når du vil. Med adgang til fælles tagterrasser, fælleshus med grobund for nære relationer, delecentral og værksted samt skønne, grønne gårdhaver ligger de mange gode oplevelser kun og venter!

Kun 2 måneders depositum!

Bliv en del af noget særligt i UN17

Som en del af UN17 Village kan du vælge det gode fællesskab til, når du vil.

Om boligerne

Moderne, familievenlige boliger

Søen byder på 127 boliger med 1-6 værelser, fordelt på 43-128 kvm. Her er således plads til både enlige, par og familier i alle størrelser. Boligerne er skabt i en flot og moderne stil, der med sine varme nuancer og lækre materialer er både indbydende og omfavnende.

Glæd dig til at fremtrylle lækre familiemiddage i dit helt nye og Umbra varm grå køkken fra Rotpunkt, nyde morgenkaffen på din private altan eller starte morgenen roligt ud i det skønne badeværelse, mens børnene hygger sig i køkken-alrummets bløde hjørne. Her er mulighederne mange.

Gode stunder i køkken-alrummet

Det flotte køkken-alrum er boligens hjerte – og her har vi gjort os umage for at skabe en varm og hyggelig stemning. Med plads til at samle hele familien og glade gæster, kan I se frem til gode stunder i det flotte køkken fra Rotpunkt, som omfavner rummet med sine smukke, varme nuancer.

Køkken med fokus på miljøet
Køkkenet er Svanemærket, hvilket er din garanti for, at det er skabt med omtanke for miljøet. Blandt andet er køkkenet udstyret med et vandreducerende blandingsbatteri og en højeffektiv emhætte som sikrer, at langt færre partikler fra madlavningen kommer ud i resten af boligen.

Naturligt, smukt lysindfald

Det ville næsten være synd ikke at invitere Søens naturskønne omgivelser med indenfor. Derfor byder alle boligerne på store, flotte vinduespartier, som sørger for at de rummelige opholdsrum fyldes med behageligt dagslys og skaber en flot sammenhæng mellem inde og ude.
Altan med flot udsigt
Alle boliger fra 1. sal har egen altan – de fleste med udsigt over Kalvebod Fælleds enestående landskab. Forestil dig at sidde her en rolig morgen, med en lun kop kaffe og bare nyde synet af fælledens store, grønne vidder, dens vilde dyr og fredfyldte fuglekvidren.
Skønne, lyse værelser
Søens boliger er skabt til både store og små familier. Hvad end i drømmer om et enkelt, dejligt soveværelse, plads til flere børn eller måske et hjemmekontor og et hobbyrum, så gør rummeligheden og de lyse rum det nemt at indrette jer, præcis som i drømmer om.
Flot og harmonisk badeværelse
Glæd dig til at starte dagen ud i det skønne badeværelse, som med sin behagelige belysning og lune gulvvarme skaber en indbydende atmosfære. De smukke kashmir-grå skabe fra Rotpunkt sikrer masser af god plads – og så er her selvfølgelig også vaskesøjle med tilhørende, energibesparende vaskemaskine og tørretumbler fra Gorenje.

Depotrum og god skabsplads

I Søens boliger har vi sørget for god skabsplads samt et praktisk og rummeligt depotrum. Her er både plads til familiens tøj, sko og overtøj, mens depotrummet kan gemme på alt det, der har værdi for jer, men som i ikke nødvendigvis bruger i hverdagen.

Previous slide
Next slide

Lækkert køkken fra Rotpunkt

Glæd dig til at kokkerere lækre middage til hele familien i det helt nye køkken fra Rotpunkt med hvidevarer fra Gorenje. Køkkenet er karakteriseret ved det stilrene udseende med lyse farver, bronzefarvede greb og kashmir-grå laminat bordplade, som spiller utrolig godt sammen. Og mens du står og laver mad, kan du jo nyde udsigten til Kalvebod Fælled gennem de store gulv til loft-vinduer. Det er helt fantastisk.

I Spidsen finder du et flot køkken fra Rotpunkt

Køkken med fokus på miljøet

Køkkenet er Svanemærket, hvilket er din garanti for, at det er skabt med omtanke for miljøet. For eksempel er køkkenet udstyret med et vandbesparende blandingsbatteri, der er designet til at reducere vandforbruget. Der er også højeffektive emhætter, der sikrer færre partikler fra maden ud i boligen.

Gennemførte og flotte detaljer

Vi har kælet for detaljerne, og det vil du se overalt i boligerne. Som en rød tråd gennem hele boligen har vi, de fleste steder, valgt disse smukke bronzefarvede greb, som står godt til boligens lyse farver.

Alt i hvidevarer

Boligens køkken er udstyret med alt, du behøver inden for hvidevarer. Her er der tænkt på dine praktiske behov, så du bare skal bruge tiden på at udfolde dine kulinariske evner. Køkkenet byder på køleskab, fryser, ovn, separat kogeplade og opvaskemaskine, alle fra Gorenje.

Previous slide
Next slide

Fakta om boligerne

Her er der plads og rum til den gode dagligdag, omgivet af kvalitet og gode materialer.
Ejendommen – en del af UN17 Village

Arkitekttegnet ejendom i niveauer 

Den arkitekttegnede ejendom har med sine varme røde farver og rå materialer fået et helt særpræget og flot, urbant ydre – og har, udover sine moderne, familievenlige boliger, også et helt unikt udvalg af skønne, fælles tagterrasser, som udfolder sig i forskellige niveauer, på toppen af ejendommen.

Her kan du opleve den storslåede udsigt til Kalvebod Fælled– enten i en stille stund for dig selv, med dine kære eller i fællesskab med dine nye naboer. Du kan også snuppe en tagterrasse på en af de andre 4 ejendomme i landsbyen eller nyde en af de mange andre fællesfaciliteter, som du får adgang til fordi Søen er del af UN17 Village.

Facade af genanvendte materialer
Ønsker vi at passe på jordens ressourcer, er genbrug et godt sted at starte. Derfor har genbrugsmaterialer også været et helt essentielt nøgleord i ejendommens tilblivelse. Eksempelvis består ejendomsfacadens bund af genbrugte vingetegl, mens facaden fra 1. sal og op består af genbrugt malet aluminium.
Tagterrasser i flere niveauer
Søen gemmer ikke kun på én tagterrasse, men en hel håndfuld som udfolder sig i flere niveauer – alle med hver deres unikke udsigt udover Kalvebod Fælled. Niveauerne skaber skønne, varierende skyggepladser og hyggelige læ-områder, perfekte til at nyde maden i både aftensol og den rolige morgenstund.
En del af UN17 Village
Med en bolig i Søen får du også mulighed for at tage del i UN17 Village mange fællesorienterede fordele. Landsbyen er bygget på værdier inden for miljø, livskvalitet og fællesskab, og tager ansvar for den verden, vi alle er en del af. Her er det svært at være ensom og nemt at skabe en hverdag, der tager hensyn til miljøet.
Taghaver og hyggelige orangerier
Her får du ikke kun adgang til Søens – men alle UN17 Villages taghaver og hyggelige orangerier. Her kan du nyde aftensmaden sammen med dine gæster og den enestående udsigt. Har du grønne fingre, kan du sammen med de andre beboere også dyrke grøntsager og planter – og her finde et spirende fællesskab.

Delecentral og værksted

UN17 Village byder blandt andet på delecentral samt værksted. Her finder du bytte- og delereoler, hvor du enten kan videregive eller stille ting, du gerne låner ud til dine naboer. I værkstedet kan du selv eller i fællesskab med dine naboer istandsætte og reparere, mens i deler både viden og gode stunder.

Mød dine naboer i gårdhaverne
Som beboer i UN17 Village har du fri adgang til alle landsbyens gårdhaver. Her er der grobund for nye, gode relationer for både børn og voksne. Mød dine naboer og deres børn ved de eventyrlige legeområder eller rolige opholdszoner. Gå på æblerov i frugttræerne, besøg bærbuskene eller udforsk sammen havernes insekthoteller.

Landsbyens økosystem

I UN17 Village er der sat fokus på biodiversitet ved at trække planter fra Kalvebod Fælled ind i gårdrummene. Regnvand fra tagene indsamles og bruges til vandingsanlæggene i gårdene, og der er opsat solceller på bygningen, der omdanner solens varme til strøm
Fælledhuset i UN17 Village
Hyggeligt fælleshus
I UN17 Village får du også adgang til Fælledhuset, hvor der løbende vil være spændende arrangementer for beboerne og fri afbenyttelse i dagligdagen. Du vil også kunne booke dig ind, når særlige begivenheder skal afholdes– her kan alt fra barnedåb til fødselsdag fejres i hyggelige omgivelser med plads til både madlavning og sjove aktiviteter.
Previous slide
Next slide

En del af UN17 Village

Med en bolig i Spidsen bliver du en del af UN17 Village, som rummer 5 boligejendomme. Landsbyen bygger på værdier om miljø, livskvalitet og fællesskab, og tager ansvar for den verden, vi alle er en del af, og som fremtidige generationer også skal leve i. Den skaber et bedre liv for de over 1.000 beboere, der sammen skal leve i landsbyen.

UN17 Village i Ørestad set fra oven

Orangerier forlænger udesæsonen

Forestil dig at trække ind i et af orangerierne, når regnen falder, og nyde solnedgangen med et varmt tæppe omkring dig. Eller saml familien til brunch en søndag morgen – med den vildeste udsigt til naturen. Der er masser af muligheder med de to fælles orangerier, du får adgang til.

Fælles tagterrasse på Kronen i UN17 Village

Adgang til fælles tagterrasser

Du får adgang til alle fælles taghaver på tværs af ejendommene i landsbyen. Her kan du dyrke grøntsager, drikke en kop kaffe i et af orangerierne eller bare trække vejret dybt og nyde den fortryllende udsigt.

Landsbyens flotte fælleshus

I Fælledhuset, som er landsbyens fælleshus, kan du og dine naboer mødes til små og store arrangementer. Huset er indrettet med forskellige hyggelige kroge og rum. Fælledhuset har udgang til en stor terrasse mod gården, og de store vinduespartier giver en smuk udsigt til Kalvebod Fælled.

Fælledhuset i UN17 Village

Gæsteboliger til familie og venner

Ejendommen Noli, beliggende i UN17 Village, byder på 6 flotte gæsteboliger, som du har mulighed for at leje, så dine overnattende gæster har et skønt sted at sove.

Previous slide
Next slide
UN17 Village i Ørestad set fra oven

En del af UN17 Village

Med en bolig i Spidsen bliver du en del af UN17 Village, som rummer 5 boligejendomme. Landsbyen bygger på værdier om miljø, livskvalitet og fællesskab, og tager ansvar for den verden, vi alle er en del af, og som fremtidige generationer også skal leve i. Den skaber et bedre liv for de over 1.000 beboere, der sammen skal leve i landsbyen.

Fælles tagterrasse på Kronen i UN17 Village

Adgang til fælles tagterrasser

Du får adgang til alle fælles tagterrasser på tværs af ejendommene i landsbyen. Her kan du mødes til fællesspisning med dine naboer i et af væksthusene, dyrke grøntsager eller bare trække vejret dybt og nyde den fortryllende udsigt.

Det viste billede er et eksempel taget fra Kronen i UN17 Village.

Fælledhuset i UN17 Village

Landsbyens flotte fælleshus

I Fælledhuset, som er landsbyens fælleshus, kan du og dine naboer mødes til små og store arrangementer. Huset er indrettet med forskellige hyggelige kroge og rum. Fælledhuset har udgang til en stor terrasse mod gården, og de store vinduespartier giver en smuk udsigt til Kalvebod Fælled.

Previous slide
Next slide

Fakta om ejendommen

Her bliver det godt og trygt at være. Sammen. Og hver for sig.
Besøg UN17 Village
Du kan her besøge UN17 Village, der består af 5 forskellige ejendomme: Lunden, Kronen, Spidsen, Søen og Noli. FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er integreret i alle ejendommene. I landsbyen vil du som beboer opleve nærhed og rummelighed, du kun kan opleve i en landsby – hvor de flere end 1.000 beboere vil mødes på tværs af generationer og familieforhold for at hygge sig sammen.

5

Bygninger

535

Boliger

1-5

Værelser

Besøg UN17 Village
Gå på opdagelse i UN17 Village og læs mere om, hvad der kendetegner de 5 bygninger: Lunden, Kronen, Spidsen, Søen og Noli.

Bygninger

5

Boliger

535

Værelser

1-6

Lunden – Fællesskab 40+

Lunden er skabt til fællesskaber for voksne over 40 år. Del din passion med andre uanset om den er litteraturaftener i biblioteket, madlavning i de 3 fælleskøkkener, kreative udfoldelser eller fodboldaften i TV-stuen eller hobbyrummet. Udlejningen er startet.

Boliger

66

Værelser

1-3

Noli – Kort & langtidsleje

Noli består af møblerede 1-værelses ”studio” boliger, der kan lejes for en kortere og længere periode. Alle boligerne har adgang til fælleskøkken og fælles lounges, arbejdsområder, møderum og TV-stuer. Udlejningen er startet. 

Boliger

193

Værelser

1-2

Søen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke, naturlige omgivelser. Udlejningen er startet. 

Boliger

127

Værelser

1-6

Spidsen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke og naturlige omgivelser. Udlejningen af boligerne er i gang.

Boliger

69

Værelser

1-5

Kronen – Optimalt indeklima

I Kronen har vi lagt ekstra vægt på bæredygtighed og sundhed. Vi har fokuseret på at skabe et optimalt indeklima og minimere bygningens CO2 aftryk. Udlejningen er startet.

Boliger

80

Værelser

1-5

Previous slide
Next slide

Lunden – Fællesskab 40+

Lunden er skabt til fællesskaber for voksne over 40 år. Del din passion med andre uanset om den er litteraturaftener i biblioteket, madlavning i de 3 fælleskøkkener, kreative udfoldelser eller fodboldaften i TV-stuen eller hobbyrummet. Udlejningen er startet.

Boliger

66

Værelser

1-3

Noli – Kort & Langtidsleje

Noli består af møblerede 1-værelses ”studio” boliger, der kan lejes for en kortere og længere periode. Alle boligerne har adgang til fælleskøkken og fælles lounges, arbejdsområder, møderum og TV-stuer. Udlejningen er startet. 

Boliger

193

Værelser

1-2

Søen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke, naturlige omgivelser. Udlejningen er startet. 

Boliger

127

Værelser

1-5

Spidsen – Til familier

Boligerne er skabt til familier, der gerne vil bo tæt på Rådhuspladsen i København, og samtidig være en del af en hyggelig landsby midt i smukke og naturlige omgivelser.

Udlejningen af boligerne er i gang.

Boliger

69

Værelser

1-5

Kronen – Optimalt indeklima

I Kronen har vi lagt ekstra vægt på bæredygtighed og sundhed. Vi har fokuseret på at skabe et optimalt indeklima og minimere bygningens CO2 aftryk. Udlejningen er startet. 

Boliger

80

Værelser

1-5

En del af et fællesskab

Her blomstrer fællesskabet

Som beboer i Søen bliver du også en del af UN17 Village, en landsby skabt til at fremme fællesskaber og gode relationer naboer imellem. Her kan du vælge det gode fællesskab til, når du vil. 

Landsbyen har vi blandt andet skabt fordi vi hos Juli Living ved, at din livskvalitet øges, når du indgår i fællesskaber med andre. Her vil du derfor opleve inspirerende fællesområder, som summer af liv og byder på alt fra påskefrokost og yogatimer til hyggelige arrangementer for børnene. Alt sammen hjulpet på vej af vores engagerede fællesskabskoordinator, Anne-Sophie.

Vi hjælper fællesskabet på vej
Som en hjælpende hånd har UN17 Village sin helt egen Community Manager og fællesskabsvært, nemlig Anne-Sophie. Hun sørger for at skabe de bedste rammer for, at fællesskabet kan opstå beboerne imellem, og du vil møde hende som både med-arrangør, torvholder og et imødekommende smil, der brænder for at øge livskvaliteten hos vores beboere.
Alt det vi samles om
I UN17 Village kan alle være med til at forme det vi samles om. Blandt andet har vores beboere, med hjælp fra vores fællesskabskoordinator, allerede arrangeret tilbagevendende fællesspisninger, inviteret til intimkoncert i orangeriet og samlet naboerne til fodbold og gode film på storskærm. Her elsker vi idéer til nye arrangementer og oplever glæden sammen, når de udfoldes!

”Det her er hjemmet for mig”

Christine Støvring bor i Kronen, som også er en del af UN17 Village. Her bor hun sammen med sine to børn Adam og Sarah samt katten Tommy, som alle har fundet sig godt til rette. Hun fandt sig selv i en situation hvor hun søgte ro, natur og ikke mindst et fællesskab med andre beboere. Alt det, og mere til, føler hun, at hun har fået i UN17 Village.

Jeg kan godt lide, at der er et fællesskab her, som jeg kan dyrke i det omfang, jeg har lyst til.” fortæller hun.

Følg med i beboer-app’en
Med Juli Livings beboer-app, har vi samlet alt under et klik. Her kan du nemt få et overblik over landsbyens kommende arrangementer, connecte og vende idéer med dine nye naboer og kontakte Juli Livings kundeservice, hvis noget skulle drille.

Yogahold og idrætsfælleskab 

Mange af vores beboere holder af at samles omkring aktiviteter, såsom yoga, pilates, gå- og løbeture. Og med Kalvebod Fælled lige uden for hoveddøren, er der god bund for at skabe et idrætsfællesskab der møder alle aldre og ambitioner. Indtil videre har vi faste yoga- og pilateshold og en årlig motionsuge, som både giver smil på læben og sved på panden.

Previous slide
Next slide

Aktivitetskalender

Det sker i UN17 Village

Juli
2024

I juli har vi planlagt følgende:

 • Velkommen til nye naboer i Spidsen
 • Tour-de-tagterasse – Besøg på Noli, Lunden, Kronen og Spidsens tagterrasser. Slutter af med drinks på Spidsens tagterrasse.

August
2024

I august har vi planlagt følgende:

 • Rundvisning og intro til UN17 Village for nye beboere
 • Sommerfest og fællesspisning

September
2024

I september har vi planlagt følgende:

 • World Cleanup Day
 • International Madspilsdag
 • Sommerfest og fællesspisning

Oktober
2024

I oktober har vi planlagt følgende:

 • Motionsuge – opstart af idrætsfællesskab

November
2024

I november har vi planlagt følgende:

 • Well-kursus, Mental og fysisk bæredygtighed (Yoga og mindfulness)

December
2024

I december har vi planlagt følgende:

 • Juletræstænding, julehygge og Jule-oppynting i Fælledhuset
 • Velkommen til nye naboer i Søen
 • Rundvisning og intro til UN17 for nye beboere
 • Åben Juleaften i Fælledhuset
 • Nytårsfyrværkeri på tagterasserne

I Ørestad forenes familieliv, kulturoplevelser og nærværende stunder under åben himmel.

om Området

Natur og byliv tæt på

I Søen får du det bedste fra begge verdener. På den ene side ligger den imponerende natur og det rige dyreliv i Kalvebod Fælled lige uden for din hoveddør.

På den anden side har du Ørestads pulserende byliv, der byder på et væld af butikker, caféer, restauranter og alt, hvad hjertet begærer. Her findes også legepladser samt gode skoler og institutioner til børnene. Så hvis du er en naturelsker, der også ønsker at bo i byen, er Søen det perfekte sted for dig.

Her kan du se de ledige boliger i Søen
Alle filtre
1 vær.
10 vær.
5000 DKK
20000 DKK
50 m2
300 m2
 | 
Resultat | - ledige boliger
Adresse Projektnavn Boligtype Bruttoareal Værelser Etage Husleje pr. md. Status